MIŠEVI, GDE SU VAM BILA MU*A DOK SAM BILA UNUTRA: Tara Simov oplela po bivšim cimerima (FOTO)

Nakon diskvalifikacije Tare Simov, u "Zadruzi 4" spekuliše se o njenoj vezi sa Nenadom Aleksićem Ša, a zadrugari su složni u mišljenju da Tara nije toliko zaljubljena, čim je svesno izazvala sopstvenu diskvalifikaciju i ostavila ga samog. Tokom emisije "Pitanja gledalaca" upravo se ova tema komentarisala, a Marko Janjušević Janjuš odlučio je da posavetuje repera, s obzirom da je on prošao kroz sličnu situaciju:

- Ja ću biti potpuno iskren. Ša nije srećan, on je sluđen, pričam iz svog iskustva. On bi sad dao sve na svetu da se vrati Ivani. Tek će videti da ova njegova veza sa Tarom nema veze sa životom. Kao da je namerno ovo uradila da ga s*ebe, ona je zadnjih mesec dana digla ruke totalno od njega, nije ga je*ala 2%! On i dalje pominje taj stan i da je tu smesti, umesto da prizna da se sj*bao. Ivana može da radi sad šta hoće, on nema prava ni da pomišlja na to. Da li iko misli da njegovi roditelji vole Taru? Ne, očima ne mogu da je gledaju. Oni priznaju samo Ivanu Aleksić! I sam si rekao da nema tu sreće - izlagao je Janjuš.

Njegovo izlaganje, ali i komentari Sandre Rešić, izrevoltirali su Taru, pa im je odmah odgovorila putem svog naloga na društvenoj mreži Instagram.

- To što se Janjuš sje*ao, ne znači da se sje*ao i Nenad. To teranje njega da se pokaje za mene, a očigledno se ne kaje, neće vam uspeti. I da me njegova porodica ne voli, meni je važno da me voli on, a sve ostalo će doći na svoje kad on izađe. Sandra Rešić je pokazala glumu na delu, može da ispriča i o mom životu šta zna, kad se već zaletela toliko. Pokazalo se ko su mi prijatelji, Paula, Jovana i Karić, osobe koje isto sve znaju, a ćute. Jedna velika sramota, gde su vam bila mu*a dok sam bila unutra? Miševi! - napisala je ona.

Izvor: Pink.rs
Foto: tarasimov/Instagram

Pogledajte još