TI SI MOJ UZOR I NAJBOLJI PRIJATELJ: Ana Ivanović uputila emotivnu poruku majci Dragani (FOTO)

Nekada najbolja teniserka sveta Ana Ivanović u svojim intrvjuima uvek je isticala da joj je tokom sportske karijere najveću podršku pružala porodica, te da bez njihove pomoći nikada ne bi postala to što jeste.

Za svoje uspehe na teniskom terenu uvek se zahvaljivala ocu Miroslavu, majci Dragani i mlađem bratu Milošu koji su joj davali vetar u leđa kada god bi posustala.

Međutim, najveću podršku tokom karijere Ani je pružala mama, prateći je na turnirima i bodreći iz lože.

Bivša sportistkinja danas je putem društvene mreže Instagram ženi koja ju je donela na svet uputila emotivu poruku povodom Dana majki, koji se tradicionalno obeležava širom planete.

- Srećan Dan majki mom uzoru, najboljem prijatelju i partneru u zločinu. Težim da jednog dana budem kao ti. Hvala ti za sve. Mnogo te volim, mama - napisala je Ana pokraj fotografije na kojoj pozira zagrljena sa majkom Draganom.

Nakon objave lepe tridesettrogodišnjakinje usledili su komplimenti oduševljenih fanova, koji su joj poručili da liči na majku, te da je od nje nasledila lepotu i prefinjeni stil.

Podsetimo, Ana je udata za nemačkog fudbalera Bastijana Švajnštajgera s kojim je tokom skladnog braka dobila sinove Luku i Leona.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: anaivanovic/Instagram

Pogledajte još