Online konferencija "Susret ambasadora francuskog govornog područja u Srbiji: potencijal za turističku i ekonomsku saradnju u uslovima nove normalnosti”

Tokom poslednje tri godine, Udruženje „J'aime la France“ je, istražujući i zahvaljujući istrajnosti, uspelo da realizuje nekoliko projekata koji su ponovo pokrenuli saradnju između Francuske i Srbije u oblastima - ekonomije, turizma i multikulture, što je doprinelo jačanju bilateralnih odnosa između naših zemalja. Cilj svakog projekta ukazuje na najveće moguće prisustvo Francuske na srpskom tržištu, što je strategija međunarodnih aktivnosti Udruženja „J'aime la France“. Projekte podržava i u njima aktivno ucestvuje i francuska ambasada u Srbiji.

U skladu sa tekućim projektima, Udruženje „J'aime la France“ u saradnji sa kompanijom “Color Media Communications” organizuje značajnu online konferenciju pod nazivom „Sastanak sa ambasadorima francuskog govornog područja u Srbiji: potencijal za turističku i ekonomsku saradnju u uslovima nove normalnosti” koja će se održati 19. maja 2021. sa početkom u 11.00 časova.

Teme konferencije "Susret sa frankofonim ambasadorima u Srbiji: potencijali turističko-ekonomske saradnje u novoj normalnosti":

- Kako predstaviti ponudu planinskog turizma, termalnog i seoskog turizma potencijalnim domaćinima iz zemalja francuskog govornog područja koje predstavljaju ambasadori koji učestvuju?
- Kako pronaći partnere i ostvariti ekonomsku saradnju sa organizacijama iz iste delatnosti iz zemalja koje predstavljaju ambasadori-učesnici?
- Kako predstaviti male proizvođače u zemljama koje predstavljaju ambasadori-učesnici?

Konferencija će se održati putem Zoom platforme, a svi zainteresovani za temu konferenciju mogu pratiti putem YouTube kanala Color Media Communications.

Program možete pogledati na sajtu: http://communications.rs/srbijaifrankofonija/

Pogledajte još