DRAMA NA IMANJU U ŠIMANOVCIMA: Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš u brutalnom okršaju (VIDEO)

Maja Marinković nastavila je da prati Marka Janjuševića Janjuša u stopu, nakon što se on zakleo u svoju ćerku Krunu da je definitivno stavio tačku na njihovu romansu zbog toga što je prethodno flertovala sa Milanom Jankovićem Čorbom, inače njenim bivšim dečkom.

Janjuš je sve vreme pokušavao da se skloni od Maje, a njena histerija je doživela vrhunac.

- Makni se od mene! Nemoj da mi postavljaš pitanja, kraj! Nemoj da mi se obraćaš, kraj! Nemoj mi ništa govoriti, zakleo sam se u Krunu! Nemoj da me praviš budalom svaki dan! Beži lažove! Mene si našla da praviš psihopatom!? Zakleo sam ti se da je kraj! Ne mogu da gledam koliko lažeš! Molim te, skloni se, zakleo sam se u dete! - poručio je Janjuš.

- Šta sam ti ja uradila da se ovako ponašaš prema meni svaki dan? Šta sam uradila? Reci, šta sam uradila? Zaklinjao si se i ranije! - uzvratila je Maja.

- Skloni se od mene, da te ne vređam, molim te se skloni! Molim te kao Boga - nastavio je Marko.

- Zakleo si se u afektu! - pravdala se Maja.

- Molim te mi se skloni! Najveće si g*vno koje sam video u životu - poručio je Marko.

Janjuš je potom pobegao u ekonomsko dvorište, a Maja je krenula za njim, te je ponovo došlo do fizičkog kontakta, zbog čega je reagovalo obezbeđenje, kako bi sprečilo teže povrede.

- Razumi me, srpdala sam se! Šta sam mu ja uradila?! Odgovori mi! - urlala je Maja u gorkim suzama.

- Ma je l' vidiš kako se ponižavaš?! Majo svi beže od tebe, niko neće da se meša, ja sam to prošla, jer sam se uvek vraćala! Skloni se iz tog začaranog kruga, neka ide da spava gde hoće! Misli malo na sebe, govorim ti jedno te isto u krug! - odbrusila joj je Dragana Mitrović.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još