IVANA MU OVO NEĆE OPROSTITI: Olivera Marković progovorila o ljubavnoj aferi svog kuma Kristijana Golubovića

Javnost i zadrugari bili su šokirani kada su Kristijan Golubović i Kristina Spalević priznali da imaju aferu nakon što su pušteni klipovi iz "Garaže", čuvenog "šteka" kraj paba "Prijatelji", u koji je Kristijan išao sa Kristinom danima.

Kristijan od javnog priznanja uživa u hotelu sa Kristinom, kako je ove nedelje vođa, a ona njegova omiljena osoba. Ono što je iznenadilo sve je što je Golubović javno priznao i da je imao problema u braku sa svojom suprugom Ivanom. Ranije je samo otkrivao da je ona ljubomorna na njegovu prisnost sa drugim ženama, a već danima unazad iznosi i druge detalje - kako je bio nesrećan zbog mnogobrojnih zabrana, toga što nisu imali redovne odnose, kao i zbog toga što mu je, dok je bio u zatvoru, u jednom trenutku prestala da dovodi ćerku Veru, koja mu je mnogo nedostajala.

Kristijanova supruga Ivana se ne oglašava za medije, ali Golubovićeva kuma, pevačica Olivera Marković progovorila je o skandalu. Publika popularnog rijalitija imala je priliku da upozna Oliveru i u "Zadruzi 4", kada je pevala na Kristijanovom rođedanu, kao i u gostovanju u emisiji RED televizije "Pitam za druga", gde je pričala o prvom poljupcu Kristine i Kristijana.

Olivera je otkrila kako se osećala kada je saznala da je Kristijan prevario Ivanu sa Kristinom.

- Iskreno, bila sam šokirana kada sam saznala, niko od nas nije očekivao to, svi smo bili šokirani. Kada su mi rekli da je ozvaničio vezu... Ne podržavam što je to tako uradio i što radi sve javno, ali on je moj kum, moj venčani kum i uvek ću biti uz njega. Kumstvo je za nas svetinja - istakla je Olivera.

Pevačica je otkrila i šta misli o Kristini, novoj izabranici njenog kuma.

- Vidim da je srećan sa Kristinom, ali pričalo se i da je nju i Stanija poslala. Ne znam da li je to tačno. Vidim da je on srećan sa njom, ali ponavljam, ne sviđa mi se što je sve tako javno. Zbog njegove porodice, prijatelja, i njegov sin Lazar ima devojku, svi to gledaju - dodala je Kristijanova kuma.

Mediji bruje o tome da je Ivana napustila zajednički stan u Kraljevu. Olivera je ispoštovala svoju kumu i nije želela da priča o dešavanjima u domu Golubovića, ali je u jedno bila sigurna - da Kristijanu supruga preko ovoga neće preći.

- Ne bih da pričam o tome, Ivana ne želi da se oglašava za medije, ali sigurno joj nije lako. Mene je Kristijan prošle godine venčao, nju i ne poznajem toliko dobro. Za stvari koje je pričao o problemima u braku sam saznavala od njegove porodice i prijatelja. Jedno znam, Ivana je velika majka i velika žena, Kristijan je poštuje, ali sam sigurna da mu ovo neće oprostiti. Znam da se plaši da neće moći da viđa Veru, ali se iskreno nadam da to toga neće doći. Vera i Lazar su njegove svetinje i voli ih najviše na svetu - rekla je pevačica.

Na pitanje da li će Kristijana zbog preljube napustiti fanovi, Olivera kaže:

- Podrška ga sigurno neće napustiti. Moj kum je tamo pokazao i najbolje i najgore stvari. Oni koji ga iskreno vole, biće uz njega do kraja - zaključila je Olivera.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.