MILJANA NIJE U VINKLU, SE*E GDE GOD STIGNE: Kristijan Golubović optužio Kulićevu da se nekoliko puta uneredila po imanju! (VIDEO)

Tokom raspodela budžeta ovonedeljni vođa Kristijan Golubović obrušio se na Miljanu Kulić.

Naime, on ju je ponovo optužio da se nekoliko puta uneredila po imanju. Budžet za sada nije dobila.

- Smatram da Miljana nije u vinkli, par puta joj se desilo da se uneredi... Mora nešto da utiče na njega - krenuo je Kristijan.

- Nije bolest, nego stres - rekla je Miljana.

- Onda ustani i priznaj. Čovek vidi da ti g*vna padaju, ti ne priznaješ - dodao je Golubović.

- Ja imam napade panike i anksioznost, to imaju samo inteligentni ljudi. Nemam nameru da vam se pravdam. Pričam gledaocima. Ja sve to doživljavam k srcu. Poštovani gledaoci, da bi zadrugari bili zadovoljni, ja ću vam reći da sam mentalno poremećena, psihički otišla u aut. Imam 55 dijagnoza, 56. treba da mi uspostave. Posle ovoga idem u Lazu, Kovin, Toponicu. Moram vam priznati da sam luda, poremećena, da uriniram, s*rem. Prljam daske svojim izmetom. To je odlika psihički poremećnih ljudi. Da bih zadovoljila kriterijume zadrugara, 56. dijagnoza će se uskoro uspostaviti. Menjaju mi se terapije shodno promeni vremena, pošto sam i na sve to i meteropata. Ja sam luda, imam 55 dijagnoza, uskoro 56. Da, i kradem! Kleptomanka - bila je ironična Miljana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još