AKO JE KAKO SAM RAČUNALA, U DRUGOM STANJU SAM OKO DVA MESECA: Sanja Stanković u suzama pričala o potencijalnoj trudnoći (VIDEO)

Tokom emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima, uplakana Sanja Stanković komentarisala je novonastalu situaciju i potencijalnu trudnoću sa Filipom Carem.

- Sve do sad sam imala, želim da idem kod lekara, nisam sigurna. Sanjala sam sebe kad sam bila mala, neki čovek mi je pokazivao kako se ubijaju deca, mnogo me sve to opterećuje. Ako je tako kako sam računala, onda je to sedma nedelja, skoro dva meseca. Mi smo imali seks u mojim plodnim danima - plakala je ona.

- Mama će me ubiti. Nije dosta što sam sve ovo napravio u rijalitiju, ubiće me sigurno, nisam lud, vidim neke neobične stvari na njoj, ovo bi mi bio peti put, uvek mi se desi u tako nekoj čudnoj situaciji, da li sam ja plodan kao bik, ne znam. Ja ću biti uz nju šta god da bude, da bih voleo - ne bih, ali nisam ni ja mali, preuzeću odgovornost za oboje. Najbitnije mi je šta će mama reći - govorio je Car.

- Njega će ubiti Milica, mene Branka - dodala je Sanja.

- Ja razumem kako je njoj, ona ako bude u drugom stanju, to će biti sa čovekom u kog nije bila vanserijski zaljubljena - komentarisala je Sandra Rešić.

- Ja sam pristalica toga da majka sama mora doneti odluku. Ona voli decu, ali mislim da joj je ovo najteža odluka do sada - rekla je Nadica Zeljković.

Sanjina bivša partnerka Jovana Tomić Matora prokomentarisala je informaciju da Sanja verovatno nosi Filipovu bebu.

- Meni je to neostvarena želja, ali da sam ja njenom mestu, ja bih zadržala dete, razumem je što se tako oseća. Sigurno sam aludirala na ponašanje Carevo i na sve to! Ja sam se sprdala i na moj račun, ja se sprdam da bi meni bilo lakše! Šta me boli?! Ne zaj*bavajte! Ja prema Sanji ne osećam ljubav, ali uopšte nisam ravnodušna, ne želim da joj se ovako desi da zatrudni, ne gledam je kao partnerku. Ja kažem, šta da smo se stvarno pomirile. Da neko pravi dete sa devojkom, sad misli šta će da kaže mama, ja bih bila najsrećnija da mi se ovo desilo sa njom. Ja sam se sprdala sa njom, sprdala se i ona sa sobom - izjavila je Matora.

Tokom pauze u emisiji Stankovićeva je uplakana sedela sa Nadicom, kako bi pokušala da se smiri, nakon što je shvatila da verovatno čeka bebu Filipa Cara.

- Nadice, to sve menja, ako je tako! - izjavila je Sanja u suzama.

- Sačekaj, to sve menja, ali i na bolje - rekla je Nadica.

- Najgore je što ja ne znam šta da radim! - poručila je uplakana zadrugarka.

- Pa ti si rekla da bi rodila, sigurno se nećeš odreći svoje odluke - dodala je Nadica.

- Pa, rekla sam... Slušajući njegove priče, šta da završi u zatvoru, šta ću onda? Sama sam sve u životu, pa ću i ovo! Nećete vi da ga čuvate, nego ću ja! - potvrdila je Stankovićeva.

- Sanja, ako god, šta god, ja sam ti rekla da sam tu! Ti si danas isto dobacila, kad je bila serija, za Pericu, ja sam se sprdala da bi meni bilo lakše, nisam to rekla da bih ti nažao uradila. U ovom trenutku imam najviše empatije prema tebi, zato te razumem, zato mi je i teško, apsolutno te razumem i podržavam te. To što sam pričala sa Markom, aludirala sam na Cara - rekla je Matora.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još