RADUJEMO SE BEBI I NAŠIM ZAJEDNIČKIM DANIMA: Luna Đogani i Marko Miljković objavili snimak sa tajnog venčanja (VIDEO)

Luna Đogani i Marko Miljković venčali su se pre tri dana u Opštini Rakovica, a danas su izgovorili sudbonosno "da" i u crkvi.

Novopečeni mladenci su, kao što su i obećali, snimak sa venčanja postavili na njihovom kanalu "Sikter tube" i oduševili brojne pratioce koji su sa nestrpljenjem čekali da vide sve detalje sa proslave.

U prvom delu snimka, prikazan je ceo tok svadbe, priprema mlade i mladoženje, kao i izgovaranje sudbonosnog "da", dok je u drugom delu Luna iznenadila svog sadašnjeg supruga emotivnim video klipom u kom mu je izjavila ljubav i otkrila na čemu mu je zahvalna.

Marko nije krio emocije dok je gledao snimak, a nema sumnje da je Lunina kratka video poruka dirnula mnoge pratioce.

- Mislim da smo dokazali da nismo savršeni, ali da imamo ono "nešto", što teško može da se nađe. Želim da ti se zahvalim zato što si se pojavio u pravo vreme u životu i što si me spasio od svega onoga što me je u tom trenutku snašlo, što sam bila jedna mala klinka koja je bila previše povređena i što sam tako mlada bila previše ubijena, a ti si baš došao kada si trebao. Hvala ti što si mi pružio tu sigurnost i tu ljubav, hvala što si mi dokazao da me zaista voliš i što si prihvatio sve moje mane i vrline. Na tome sam ti najviše zahvalna. Uvek si stajao uz mene i držao me za ruku i sa tim si me najviše i kupio. Takođe, želim da se zahvalim što si moj najveći oslonac i prijatelj, hvala ti na predivnoj bebi koja uskoro dolazi, znam da ćemo biti najbolji roditelji na svetu, radujem se našim zajedničkim danima. Volim te najviše na svetu! - rekla je Đoganijeva kroz suze radosnice.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: Sikter Tube-Printscreen/Youtube

Pogledajte još