Pogledajte kako izgleda MC Stojan posle transplantacije

Brada je zaštitni znak mnogih muškaraca i poslednjih godina je postala naročito popularan deo stajlinga, kako mlađih, tako i starijih muškaraca. Stoga, je i transplantacija kose na bradu postala pravi trend u svetu, ali i kod nas. Ovaj zahvat muškarcima pruža gušću bradu i veći volumen, te ih sasvim sigurno čini muževnijim.

Kako bi bili uvek u korak s najnovijim trendovima, naš AHT tim koji čine obučeni, sertifikovani stručnjaci sa visokim standardom u najnovijim tehnikama, pored transplantacije kose, uspešno radi i presađivanje kose na bradu i grudi. Naši stručnjaci su podvrgnuti viskom stepenu obuke kako bi zadovoljili najviši standard i obezbeili kvalitetan rezultat. A koliko smo zaista stručni, pokazuju i brojni klijenti koji su više nego zadovoljni izašli sa naše klinike.

Sa problemom proređene brade suočio se i Marko Stojković, poznatiji kao MC Stojan koji je trenutno jedan od najpopularnijih izvođača na Balkanu. Otkako se prvi put pojavio na sceni, MC Stojan je totalno promenio imidž i pored garderobe koju ne može baš svako da iznese, zaštitni znak mu je brada. Međutim, ni kod MC Stojana do sada nije bilo baš sve kako izgleda na malim ekranima. Naime, on je po preporuci došao upravo na našu kliniku da potraži rešenje za svoj problem proređene brade.

MC Stojan ukazao je poverenje našim doktorima i nakon pregleda i konsultacija, podvrgao se tretmanu transplantacije brade primenom najsavremenije AHT metode. Transplantacija brade AHT metodom je bezbolna procedura koja je našem klijentu pružila prirodne rezultate i što je najbitnije bez bola i vidljivih ožiljaka.

Foto: ahttransplantacijakose.com

Pogledajte još