UPRKOS PODELJENIM MIŠLJENJIMA LEKARA: Čeda Jovanović vakcinisao se protiv koronavirusa (FOTO)

Lider Liberalno-demokatske partije Čedomir Jovanović tokom prošle i ove godine suočio se sa ozbiljnim zdravstvenim problemima kada se zarazio koronavirusom.

Pedesetogodišnji političar više puta boravio je u različitim bolnicama, a njegov život bio je ugrožen.

Međutim, posle višemesečne borbe Čeda se oporavio i odlučio da se vakciniše protiv Kovida-19, što je i učinio danas na beogradskom Sajmu.

Jovanović je fotografije nastale tokom vakcinacije podelio sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram, a supruga Jelena mu je poželela dobrodošlicu u "klub vakcinisanih".

- Naši divni lekari me mesecima nisu puštali na vakcinaciju, zabrinuti zbog komplikovanog kovida i postkovid stanja. I danas su bila podeljena mišljenja. Oni skeptični smatrali su da su mi i antitela kojih imam zilion dovoljna, ali toliko želim putovanja, od Mihajla u Edinburgu, do Atine i ostrva po Egeju, da ipak nisu imali srca da me i oni muče prolongiranjem vakcinacije, koja mi otvara vrata života koji sam živeo i kojem sanjam da se vratim. Hvala savim divnim ljudima od bolnice na Bežanijskoj kosi, preko Infektivne klinike do Dragiše Mišovića, uz porodicu i prijatelje svi oni su me sačuvali i vratili životu koji me danas odveo do punkta na Sajmu - napisao je političar.

Foto: budikraken/Instagram
Foto: budikraken/Instagram
Foto: budikraken/Instagram

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: scuba_jj/Instagram

Pogledajte još