PARE SE LEPE ZA NJIH: Pet horoskopskih znakova zarađuju novac lakše od drugih

Nekim horoskopskim znacima predodređeno je da uvek imaju novac, a drugi znaju da ga zarade.

Ovan

Vođe, predvodnici uvek na prvoj liniji fronta. Ne boje se, neustaršivi su i uvek žele više i bolje! Sposobni su da zarade pare i pare ih vole. Veliki su radnici i nije retkost da ponekad znaju da rade i po više poslova kako bi sebi obezbedili materijalnu sigurnost. Ono što Ovnove definitivno razdvaja od drugih znakova jeste to što su oni uvek spremni da rizikuju! Pravi su magovi kada je ulaganje novca u pitanju.

Lav

Kraljevi u svakom smislu te reči. Pogotovo kada je novac u pitanju. Uvek ulažu u svoje obrazovanje, uvek streme ka najvišoj poziciji u korporaciji. Lavovi su rođeni šefovi. Pare jednostavno idu ka njima. Veoma su okrutni i bez emocija kada je biznis u pitanju. Ali su ujedno i jako pravični. Navikli su da budu u čoporu gde su oni predvodnici, i nije retko da imaju privatni biznis jer ljudi vole da rade za njih. Puno zarade i znaju da kolač podele sa svojim radnicima.

Devica

Savršen i precizan mozak kada su finansije u pitanju. Nikada ne ulaze u rizične poslovne poduhvate. Novac jako vole i poštuju ga. Marljivi su i vredni. Njihov odnos prema novcu je poseban. Doslovno prema svakoj sumi novca imaju isti odnos bilo da je reč o zarađenom dinaru ili o milionima.

Škorpija

Mističan i vredan znak. Za razliku od drugih znakova Škorpiji nije starno da se upusti u biznis koji i nije baš po zakonu. Ona je jednostavno takva. Kod nje vlada pravilo: "cilj opravdava sredstvo" Voli novac i sve će uraditi da ga zaradi. Uvek određenu sumu novca ostavlja za stare dane. Solo je igrač kada je biznis u pitanju, ipak ona najviše veruje sebi i svojoj intuiciji!

Jarac

Njegova surova hladnoća i neempatija su kao stvoreni za hladni svet novca tj. biznisa. Jarac je sličan Devici, precizan, studiozan ali ima jednu osobinu više, a to je hladnoća i britak um kada je novac u pitanju. Nikada ne unosi emocije u posao i veoma precizno i hladno ide ka svom cilju. Njegov cilj su pare. Pre nego što se upusti u biznis napravi svoj biznis plan koji je gotovo nepogrešiv kada je sticanje novca u pitanju! Kao i Škorpije pre će biti solo igrači.

Izvor: Magazin.novosti.rs/Mlečni put
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.