ZVEZDE ZASLUŽNE I ZA SADRŽAJ CIPELARNIKA: Prepoznajte horoskopski znak po obući

Obuća otkriva vaš horoskopski znak!

Ovan

Pošto je Ovan uvek u pokretu i juri na sto strana njegova obuća treba da bude udobna, lagana, a dovoljno elegantna za posao. Ovnovi parte modu i vole da su u trendu ali ne po svaku cenu. Udobnost je na prvom mestu. Izbor njihove obuće može da bude mekana espadrila od prevrnute kože, kao i lepa kožna patika/cipela.

Bik

Oni su veliki hedonisti koji ne trpi ni najmanji pritisak u stopalu kada je obuća u pitanju. Vole kvalitetnu i skupu obuću. Ne mora da bude u trendu. Njihov izbor za dan je kožna obuća a za uveče su kožne mekane cipele sa malom potpeticom. Kod njih preovlađuju zemljane boje.

Blizanci

Oni su uvek u žurbi i jurnjavi po gradu jer su obećali sto stvari pa ni sami ne znaju kako će svuda da stignu. Svakako, njihov izbor su dobre trendi patike. Kako su uvek u kolima imaju rezervnu varijantu salonki sa visokom potpeticom za iznenadni ručak ili večeru sa klijentom.

Rak

On je nežan i suptilan karakter i duša. Njihova obuća govori o njihovom karakteru. Rak je dama sa stilom kod koje je sve umereno i svedeno. Njen izbor su gotovo uvek kalsične cipele sa umerenom do visokom potpeticom. Rak je osoba koja i u stanu dok kuva ručak obraća pažnju na svoj izgled i držanje tela pa je zato u stanu često u kućnim mekanim papučama, ali koje imaju barem malu petu.

Lav

Opsednut modom i modnim trendovima. Lavica uvek na sebi ima obuću po poslednjoj modi. Ima sve od patika, cipela, sandala, papuča. Njena obuća je perfektna uvek uglačana do sjaja. Lav će pre odabrati modernu obuću koja baš i nije najudobnija ali je u trendu. Svakako prednost imaju cipele sa jako visokom potpeticom.

Devica

Prizeman i racionalan znak. Prati modu ali je kod njega izržen momenat samo cipela koja je svrsishodna. Znači ako je kiša obuva gumene čizme, a ako je leto pristojne lepe i umereno otvorene sandale itd. Njihov izbor obuće je racionalan. Ako bi morali da izdvoje omiljen komad obuće do bi bila cipela sa petom sa diskretnom šnalom koja može da se nosi u gotovo svim prilikama.

Foto: Ilustracija/Pexels.com

Vaga

Prava mala dama. Prati modu ali izdvaja za sebe samo ono što njoj odgovara. Način na koji ona nosi obuću i kako je kombinuje je jedna lepeza istančanog stila i ukusa. Kao i Lav voli skupu ali pre svega kvalitetnu obuću. Obuća na njenom stopalu mora da stoji saliveno kao rukavica na ruci. Voli ženstvene satenske salonke sa diskretnim biserima koje imaju štiklu.

Škorpija

Škorpija se uvek opredeljuje za dve vrste obuće. Ili su to patike ili cipele /čizme koje idu u špic i imaju visoku štiklu. Ono što daje pečat njihovoj obući je animalni print koje obavezan. Škorpije su po tome prepoznatljive. Njihova obuća mora da bude od prave kože.

Strelac

Patike su omiljeni komad obuće žene rođene u znaku Strelca. Ima ih u raznim varijantama, oblicima i bojama. I uvek će se truditi da ih uklopi u svim modnim varijantama. Ako baš ne može patike, bira cipele boje kože, sa visokom štiklom koja napred ima špic kako bi istakla svoje vretenasto duge noge!

Jarac

Isto kao Lav i Vaga voli skupu i modernu obuću. Ali obuća kod Jarca mora da prati njen klasično poslovni stil odevanja. To su cipele ili baletnake koje njoj daju komfor i ne opterćuju je tokom napornog dana punog poslovnih sastanaka. Uvek je u pitanju obuća neutralnih boja.

Vodolija

Pošto ne voli ograničenja nikakve vrste i voli da ruši predrasude njen izbor obuće su "starke". Starke u svim bojama i dubinama. Vodoliju možete da vidite svaršeno doteranu i i da na stopalima ima starke! Takvu kombinaciju samo luda i omiljena Vodolija može da iznese.

Ribe

To su umetnici pre svega. Ženu rođenu u znaku Riba ćete svakako prepoznati po obući. Ona voli neobične komade i uvek će pre birati obuću nepoznatog maldog umetnika koji tek kreira svoju obuću. Sa zadovoljstvom će poneti takav komad obuće!

Izvor: Magazin.novosti.rs/Mlečni put
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još