LJUBAVI, SREĆAN ROĐENDAN: Jelena Đoković uputila emotivnu čestitku suprugu Novaku (FOTO)

Najbolji teniser sveta Novak Đoković danas ima povoda za slavlje.

Uspešni sportista napunio je 34 godine, a njegova supruga Jelena, sa kojom je tokom skladnog braka dobio sina Stefana i ćerku Taru, čestitala mu je rođendan putem društvene platforme Instagram.

Jelena je u svojim objavama istakla da je Noletu sve već rekla, ali isto tako ima želju da svi znaju koliko joj suprug znači i koliko je poseban, te je u zajedničkim fotografijama napisala:

- Na današnji dan rođen je najposebniji dečak. Kakav je on izmenjivač igara za toliko mladih i starijih širom sveta. Ništa lako nije imao, i još uvek nema. Sve privilegije koje je zaradio. I nastavlja da raste, nastavlja da teži toj nadogradnji svog tela, uma i duha. Volim to kod njega. Volim da pričam njegovu priču... Zahvalna sam što je živim pored njega. Zahvalna sam što ovaj dan mogu da proslavim s njim i kažem mu sve to lično. Zna da znam da je tako poseban. Ali, možda vi niste znali, pa je bolje da se pobrinem da ceo svet zna - kako je poseban ovaj dan! Zvezda se rodila! Veoma sjajna zvezda u mom univerzumu. Srećan rođendan, ljubavi!

Autor: Nadlanu.com/T.K.
Foto: djokernole/Instagram

Pogledajte još