TUKLA SI ME, BILA SAM MODRA: Matora otkrila skandalozne detalje veze sa Sanjom Stanković (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanje novinara" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima Sanja Stanković govorila je o svom odnosu sa Filipom Carem, a u jednom trenutku u njeno izlaganje umešala se Jovana Tomić Matora.

- Meni se ovo četiri godine dešava, jer ja više nemam razuemvanje za vas. Ja ću da odgovorim Sanjinoj mami, imam i prepisku šta mi je odgovorila - pričala je Matora.

- Sanjina majka je Sanji zabranila kontakt sa Carem i Erminom, i dotakla se tebe, pa rekla da se bar otkačila tebe, pa da se držiš onog što ti je pričala napolju, i ako to ne budeš ispunila, desiće se ono što ti je obećala - rekao je novinar Darko Tanasijević.

- Poslednje viđenje sa Sanjinom mamom je bilo za Sanjin rođendan. Plakala sam i bilo i je teško, jer sam na rođendanu bivše devojke i plakala sam što se nikada nećemo pomiriti i što sam saznala te neke stvari. Slikaj Tamara šta mi je Sanjina mama napisala, i pošalji Darku. Njena mama nikada nije bila za našu vezu. Ja sam nju više obilazila nego svoju. Niko ne zna šta smo Sanja i ja delile, radile, koje smo probleme imale, samo ona i ja znamo, i zato se ja ljutim. Moja majka se nije nikada umešala u moje stvari. Ljutim se na Sanju jer ona dobro zna sve o meni i mojoj porodici. I kad se nervirala i kad je imala probleme, rešavala sam ja i niko više. Kad sam ja imala probleme, isto je bila ona tu, ali dolazimo na to da njena mama zna sve - rekla je Jovana.

- Ja znam da je tebi moja mama rekla neke stvari u četiri oka, da te neće biti ako me povrediš - rekla je Sanja.

- Kako, kad si mene tukla pred svima, došla sam modra pred moje roditelje. Jedina razlika između mene i nje je to što je ona bila svesna da ću je ja voleti, i dan danas sam slaba na nju. Mene boli uvo, poslednje reči njene mame je da nastavimo svaka svojim putem, poslala mi je poruku, na šta sam ja sa najvećim poštovanjem odgovorila. Nikad mi žena nije zapretila. A što te nije terala danas da se zakuneš u nju? - pitala je Matora.

- Sram te bilo, ološu jedan, ja neću ništa da pričam ni o tebi, ni o mojoj porodici - rekla je Sanja.

- Nikad neću izneti istinu, ne brini, a tvoja mama je rijaliti mama - rekla je Matora.

- Moja mama se nikad nije oglašavala povodom naše veze, i sad nije rekla ništa protiv tebe. Kako bih te udarila sad - rekla je Sanja.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.