BUDI SVOJA, JER ĆEŠ MOJA ZAUVEK BITI: Goca Tržan uputila emotivnu rođendansku čestitiku ćerki Leni (FOTO)

U životu pop zvezde Goce Tržan danas je poseban dan. Naime, 23. maja 2007. godine pevačica je na svet donela ćerku Lenu.

Gocina naslednica danas proslavlja 14. rođendan, a ponosna majka putem društvene mreže Instagram uputila joj je emotivnu čestitku.

- Moj živote: od trenutka kad sam te rodila tvoj rođendan je postao mnogo važniji od mog jer se na ovaj dan zapravo moj život promenio iz korena. Znaj da si mi donela radost, da bih na putu dovde svaku svoju grešku ponovila da bih kao nagradu dobila tebe. Znaj da boli to što sam ti sve manje potrebna, da boli što postaješ velika, da je užasna pomisao da ćeš praviti iste greške i da će te boleti... I da znaš da te njuškam i ljubim tajno, kad zaspiš i ne možeš da se braniš i teraš me od sebe. I da mi i dalje mirišeš kao moja beba, da si i dalje moja... I rasti, osamostaljuj se, budi dostojanstveno i zdravo ljudsko biće, voli ljude i svet oko sebe čak i onda kada ti daju samo razlog da ih prezireš, znaj da će sve biti dobro čak i onda kada duboko patiš, čuvaj svoje zdravlje i pomaži svima onima koji su nemoćni, budi svoja jer ćeš moja zauvek biti. Srećan ti rođendan. Voli te majka. P.S. ponosna sam na tebe - napisala je Goca pokraj zajedničkih fotografija sa slavljenicom na Kopaoniku, gde trenutno odmaraju.

Podsetimo, atraktivna muzička zvezda ćerku je rodila tokom braka sa rijaliti zvezdom Ivanom Marinkovićem, dok je odgaja sa svojim drugim suprugom Radomirom Rašom Novakovićem.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: gocatrzan/Instagram

Pogledajte još