Online konferencija "Godinu dana posle: Perspektive privrede Vojvodine"

Privredna komora Vojvodine i kompanija Color Media Communications organizuju onlajn konferenciju pod nazivom „Perspektive privrede Vojvodine – godinu dana kasnije”.

Konferencija će se održati u četvrtak, 3. juna 2021. godine, sa početkom u 10.00 časova u velikoj sali Privredne komore Vojvodine u Novom Sadu uz istovremeni prenos uživo na jutjub kanalu i učešće ambasadora i predstavnika privrednih komora iz Evrope onlajn.

Učesnici onlajn konferencije razgovaraće o ekonomiji Vojvodine i investicijama u privredu, ali i o tome kako će u budućnosti izgledati pojedine industrije i poslovanje kompanija, kako domaćih tako i stranih.

Na konferenciji će biti obuhvaćene teme organizacije industrijskih grana, poslovanje privatnog sektora u Vojvodini, kao i saradnja na lokalnom nivou nakon pandemije. Iskustva regiona evropskih zemalja u obnavljanju međuregionalne saradnje su svakako od značaja za održivi privredni razvoj, o čemu će više govoriti predsednici privrednih komora evropskih regiona sa kojima Privredna komora Vojvodine ima potpisane sporazume o saradnji i mnogobrojne zajedničke aktivnosti.

Program konferencije možete pogledati na sajtu: http://communications.rs/perspektiveprivrede2021/

Pogledajte još