LJIGAVČE, SAMO NA ŽENE UDARAŠ: Dragana Mitrović i Mišel Gvozdenović žestoko se sukobili (VIDEO)

Tokom podele budžeta u Beloj kući na imanju u Šimanovcima došlo je do sukoba između Dragane Mitrović i Mišela Gvozdenovića.

- Prvi veliki budžet ide Anji, hvala ti brate, čuvaću je, zgotivili smo se! Dalje, veliki budžet ide Čorbi, moj drugi brat, zajedno ćemo ti i ja na krst. Da kažem za Anju, mislio sam da je Instagramuša, izigravaju Staniju, Soraju, Kim Kardašijan i ostale starlete i starletice, ne znam kada će to prestati da bude fazon, mislio sam da je i ona to. Ne znam do kada će to tako biti, ali važno je da ostane psiha čista i da ne ideš u krajnost i da sebe unakaziš! Ako nemaš dobre hirurge, postaneš nakaze! Nežna si, jedina mana ti je što si jako razmažena... Zmije su joj opsesija, stvarno ima čudnu priču, imali smo jednu svađu, nadam se da sam vas tom svađao ostavio mesec dana duže i da ste uzeli koju paru više. Volim tebe, volim Cveleta, žao mi je što je otišao. Bićete opet zajedno, tvojim roditeljima pozdrav. Šta za Čorbu da kažem, nema razlike između tebe i moje sestre Kristine, za tvog sina bih isto uradio, kao i za mog sina i ćerku! Zavoleo sam te na 100 načina. Izvini ako sam nekad bio grub prema tebi, ali znaj da ću uvek biti grub prema tebi pogotovu kada je higijena i ovo u pitanju. Mišel, čuveni - rekao je ovonedeljni vođa Kristijan Golubović.

- Neca i Dragana srednji, imam ja tamo još para. Za Mišela mi je žao što je karika na lancu kod njega pukla, ne uzimam ti za zlo, znam da si čudak sa ženama, čudak si kada šetaš, šta da ti kažem, ja te gotivim na svoj način, mogu da ti kažem sve i svašta, postavio sam se kao stariji brat prema tebi. Ti si moj brat, za tebe sam tu kao i za Čorbu. Što se tiče Nece, sutra mu je rođendan, večeras ćemo da mu spremimo sve, nosiš te majice, ne znam odakle ti te! I dalje nastavljaš sa tom linijom bezobrazluka. Gaga, jako je lukava, podbadaš! Moram da ti kažem da si dosta iziritirala! Ti i Mina ste prozvali njega - dodao je Golubović.

- Ne, Kristijane, ja se ne pravdam, totalnu si dezinformaciju dobio! Rešićka, je l' tako bilo?! Samo sam se našalila, što? Počeo je da mi preti! Nisam ga vređala, ne znaš koje stvari mi je izgovorio, da sam trpela nasilje, majku mi je spomenuo. Ne zanima me, ali ti kažem da nisi u pravu - rekla je Dragana Mitrović.

- Ali ti si ga potkačila - odbrusio je Kristijan.

- Ja sam njoj oprostio priču to što je rekla da sam nasilnik, smrad, smatram da treba da postoji poštovanje, a ona je opet potegla. Ona je devojka, na svoju štetu, doživela nasilje. Dragana, hvataš na patetiku, spremna si na sve! Baboženturačo, j*bem te u usta! - uzvratio je Mišel.

- Jesam, ali ti si lažov! Ja tebe vređala nisam! - pravdala se Dragana.

- Tebe treba pljunuti! Glasajte za ovu babaženturaču, treba joj za salon! - odbrusio je Mišel.

- Mene treba pljunuti?! Ljigavče, na žene udaraš! Sram te bilo! Što muškarcu ne odgovoriš? Ćutiš kao pi*ka, nijednom muškarcu ne smeš da odgovoriš! Srbijo, ja ne znam za koga glasate! Ti si najveći ološ i šljam, ideš i pričaš laži! Sram te bilo! - urlala je Dragana.

- Ja? Dobro Dragana! Glasajte za Draganu! - poručio je pevač.

- Ona je rekla da se ti plašiš muškaraca, kada ti je figurativno Filip Car j*bao majku - ubacila se Sandra Rešić.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još