BIVŠI ZADRUGAR ZAVRŠIO U URGENTNOM CENTRU: Nikola Đorđević doživeo saobraćajnu nezgodu

Nikola Đorđević, bivši učesnik rijalitija "Zadruga", u javnosti takođe poznat i kao doskorašnji emotivni partner popularne pevačice Sanje Vučić iz grupe "Hurricane", doživeo je tešku saobraćajnu nezgodu u kojoj je zadobio ozbiljne povrede.

Nikola je, pre nekoliko dana zajedno sa svojom novom devojkom pao s motora, pri čemu se ozbiljno povredio - hitno je zbrinut u Urgentnom centru, gde je sav završio u zavojima, a ukoliko mu se zdravstveno stanje ne bude popravilo u narednih nekoliko dana, očekuje ga zahtevna operacija.

Nikola je ispričao šta se tačno desilo kada je sa devojkom i društvom motorima uputio ka Krupanjskom vrelu.

- Krenuli smo ka Smederevu, kretali smo se putem sa prventstvom prolaza kada nam je auto sa sporednog puta, sa znakom stop isekao put. Počeo sam da kočim i pri naglom kočenju motor se propeo na prednji točak i prevrnuli smo se, devojka je odletela napred, a ja sam se držao rukama za volan i udario glavom u beton, a motor je pao preko mene. Ležao sam neko vreme na stomaku, pa sam se okrenuo na leđa, podigao vizir da udahnem vazduha, skinuo kacigu i ustao, adrenalin me je pucao... Nisam osećao nikakve bolove, devojka je ležala na podu - u dahu priča Nikola i nastavlja:

- Jako sam se uplašio za nju, bila je bez svesti. Prišao joj, skinuo kacigu, podigao i ubacio u auto kod drugara koji se slučajno našao tu u trenutku te nezgode. Nju je on odvezao u bolnicu. Ja sam podigao motor, seo i krenuo da idem ka kući po auto. Na pola puta ka kući sam osetio jake bolove u predelu ramena, grudnog koša, osetio sam ukus gvožđa u ustima, krv mi je išla iz usta... Došao sam kući, ostavio motor i seo u auto, otišao u Urgentni centar.

Tamo su mu konstatovane ozbiljne povrede.

- Rame i ključna kost su mi se pomerili, otišli iz ležišta i pod otokom su velikim, naprsla su mi dva rebra. Za četiri dana idem ponovo na kontrolu, u slučaju da otok ne spadne moraću da idem na operaciju, ugradnju šrafova i šipki - kaže Nikola.

Izvor: Pink.rs
Foto: nikola_djordjevicc/Instagram

Pogledajte još