MISLIM DA JOJ SE SVIĐAM, NEPRIJATNO MI JE ZBOG JANJUŠA: Milan Janković Čorba otkrio detalje odnosa sa Majom Marinković (VIDEO)

Tokom emisije "Praznik za stomak" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima, voditelj Bora Santana odlučio je da ispita Milana Jankovića Čorbu o odnosu sa Majom Marinković. Podsetimo, Janjuš već neko vreme optužuje Maju da stalno gleda svog bivšeg dečka, a to su primetili i ostali zadrugari.

- Škakljiva tema, meni je neprijatno. Imam osećaj kao da se ja Maji sviđam. Ja mislim da je tako. Neprijatno mi je zbog Janjuša, znam da sam imao konflikte sa njim, ali žao mi ga je, neprijatna je situacija. On je i sam rekao juče. Janjuš je i sam rekao da sam mu otvorio oči. Imam problem i sa Teodorom, ona je primetila da me Maja gleda. A kada nosim naočare, Teodora tripuje da ja nju gledam - istakao je Čorba.

- Ona ga gleda, kao da očekuje da će Čorba nešto da kaže. A Janjuš isto vraća kontru sa Minom, posle mu je đavo kriv. Čorba je tu čist kao suza - istakla je Jovana Tomić Matora.

- Ja mislim da će se Maja javiti napolju Čorbi - rekao je Bora.

- Čereza klasična - dodala je Matora.

- Gde da mi se javi, ja idem u pećinu - poručio je Čorba.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još