GODINE SU NEBITNE: Dara Bubamara iskreno o ljubavnoj vezi sa Tonijem

U novom izdanju emisije "Amidži šou", voditelj Ognjen Amidžić ugostio je popularnu pevačicu Daru Bubamaru.

Atraktivna Novosađanka dotakla se svoje veze sa dve decenije mlađim momkom, Tonijem. Naime, mediji su nedavno pisali da je par raskinuo, a Dara je otkrila da li je to isitna.

- Pisalo se svašta, ja nisam htela da krijem našu ljubav, ali mediji su stvarno preterivali. Ja razumem da sam ja popularna, i da to tako treba, ali počelo je da se preteruje, da izmišljaju priče, to svakome smeta - rekla je Dara.

- On dečko nije iz javnog sveta, ne bavi se javnim poslom i on to ne želi, ali nismo nikad raskidali. I dalje smo zajedno, sve je okej - rekla je pevačica.

- Dosta je mlađi od mene, mada mi često kaže da sam ja mlađa. Meni godine nisu bitne. Upoznali smo se u Novom Sadu, u kafiću. On je ozbiljan i ima stav kao da ima moje godine, ja energiju kao da imam njegove. Glavna fora je bila "kako ćete na more kad je onlajn nastava". Za mene su godine nebitne - rekla je Dara.

Dara je, između ostalog, otkrila da je imala gubitak u porodici.

Naime, kako je pevačica rekla, u ponedeljak je preminula njena bivša svekrva. Dari je, inače, u decembru prošle godine preminuo svekar, što ju je jako pogodilo, a dok je pričala o tome u emisiji zasuzile su joj oči.

- Pored kolega koje smo izgubili, ja sam izgubila bivšeg svekra i svekrvu koji su mi kao roditelji. Jako mi je teško, plakala sam ceo dan, mog sina je to jako povredilo. Ja sam najlepše godine svog života provela sa njima u Parizu. Veliki je gubitak i ovim putem pozdravljam Milana i Kostu. Ja sam razmišljala da li da dođem, ali eto, izašla mi je pesma i morala sam da budem profi. Ali jako mi je teško - rekla je Dara.

Izvor: Pink.rs
Foto: darabubamara_official/Instagram

Pogledajte još