PROŠLI PUT SAM TI VADIO JEZIK, RODITELJI TI GLEDAJU OVO: Neca Tiktoker ponovo završio na podu, Filip Car i Mina Vrbaški ga jedva obuzdali! (VIDEO)

Filip Car odlučio je da ode kod Nenada Lazića Nece u toalet, budući da je imao svoj nervni slom. Mina Vrbaški pokušala je da ga istušira, kako bi došao sebi.

- Stani da ti kažem nešto kao muškarac, normalno da ti kažem! Je l' ti rođendan danas?! Je l' lepo da tvoji gledaju ovo?! Je l' lepo? A šta radiš sada?! Rođendan ti je, samo da ti kažem! Prošli put sam ti vadio jezik kada si bio takav! Nije to dobro, nije lepo ni za tebe, ni tvoji da gledaju! Ja ti ne želim loše, ja sam bio pijan jako, nek te cure istuširaju, pojedi malo - izjavio je Car.

- Da ti šapnem nešto, zovi Boru i Milicu, želim oproštaj! Nisam hteo da ovako bude, mene su maltretirali ceo život! - rekao je Neca.

Međutim, Milica i Bora nisu hteli da se vide sa Necom, pa je on odlučio da se samo istušira. Neca je ponovo završio na podu, što je zadrugare iznerviralo, jer su shvatili da sve radi zbog kadra.

Izvor: srbijadanas.com
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još