HRABRA PROMENA: Vesna Đogani je lice poznate Diznijeve Zlice (FOTO)

Poznata pevačica i denserka Vesna Đogani predstavila se u do sada neviđenom izdanju i uoči specijalne projekcije i početka prikazivanja najnovijeg Diznijevog filma "Zlica" (Cruella) 27. maja u Cineplexx bioskopima, Vesna je postala najstilizovanija Diznijeva negativka, kraljica mode i žena opakog karaktera.

- Neko sam ko je odrastao uz Diznijeve priče, crtaće i filmove. Kada su me maskirali u Zlicu meni je cela ta priprema bila fenomenalna, od probe perike do odabira haljine, čitav proces je bio fantastično iskustvo - rekla je Vesna Đogani koja je i sama odrasla uz čuveni Diznijev crtani klasik 101 Dalmatinac koji je iznedrio ženski lik opasnog karaktera, antagonistu Zlicu ustremljenu na male crno bele psiće, s jedinim ciljem - da se dočepa njihovog krzna.

- Ja sam neko ko je oduvek, od malih nogu mnogo voleo kuce. Najviše njih, pa onda ostale životinje. Neko ko je od kuće do škole išao mnogo duže jer usput moram da zastanem ispred svakog dvorišta pored kojeg prođem kako bi se pozdravila sa kucom. 101 Dalmatinac mi je ostao kao najsimpatičiji crtani film.

A kakav je utisak na nju ostavila Zlica, Vesna se priseća:

- Pošto sam bila jako mala, govorila sam ne sviđa mi se, ne volim je i želela bih da Dalmatinci pobede.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: MCF MegaComFilm

Pogledajte još