TUŽNO JE VREME ZA SVE NAS: Milica Todorović iskreno o privatnom životu u doba korone

Jedna od najpopularnijih pevačica mlađe generacije, Milica Todorović obradovala je pre 3 dana svoju publiku i fanove novom pesmom, i to baladom simboličnog naziva "Proći ćeš me ti". Milica je ovu pesmu objavila 23. maja, baš na 33. rođendan njenog bivšeg momka, glumca Petra Strugara, pa su mediji, ali i fanovi spekulisali da li je baš njemu posvetila ovu pesmu.

- Nisam očekivala takve reakcije, da će ljude toliko pogoditi pesma. Ovu pesmu imam dve godine i čekala je svoj trenutak i dočekala je. Setili smo se da imamo pesmu na "lageru", a ovo je jedna prelepa pesma, ne zaslužuje da bude tu - kaže Milica i dodaje da je vreme tužno za sve nas.

- Tužno je vreme za sve nas, ljudi sede kod kuće, puno njih je i izgubilo nekoga. Ova pesma ne mora samo da se odnosi na partnerski status, već može da se odnosi i na celokupnu ovu situaciju sa koronom - kaže Milica.

Ona je otkrila i da nije raspoložena u poslednje vreme.

- Pa puno osoba treba da me prođe, ali borim se sa tim već duže vreme. Nije mi neki period, ja ne umem da se pretvaram. Nema niko poseban ko me nervira, samo takvo je vreme - kaže Milica i dodaje da se bori.

Ona kaže da čim je čula pesmu, prvo je počela da plače, pa ju je tek onda kupila.

- Takva sam, mora nešto da me dirne - otkrila je Milica.

Ona kaže da je uz redovne treninge i redukovanu ishranu uspela da smrša 14 kilograma, a nedavni je imala i nastup na jednoj svadbi, a čak je priznala da je imala tremu.

- Nisam nastupala godinu dana, imala sam tremu - kaže Milica.

Izvor: Kurir.rs
Foto: milicatodorovicofficial/Instagram

Pogledajte još