SAHRANA I SAZNANJE DA SAM TRUDNA U JEDNOM DANU: Marina Ćosić uputila emotivnu poruku preminuloj baki na godišnjicu njene smrti (FOTO)

Popularna glumica Marina Ćosić poslednjom objavom na društvenoj mreži Instagram raznežila je svoje pratioce.

Zvezda serije "Istine i laži" koja je krajem januara na svet donela ćerku Sofiju svojim fanovima otkrila je da je istoga dana kada je saznala da je trudna, sahranila baku.

Mlada umetnica istakla je da je baka Ljilja bila njen uzor, te da je od nje naučila da bude dama i nezavisna žena.

- Godinu dana, već. Kao juče da je bio najemotivniji dan u mom životu. Sahrana i saznanje da sam trudna - u istom danu. Naučila si nas da uvek nosimo karmin i osmeh na licu. Da papilotna podiže kosu i pravi volumen, da su volumen i čista kosa MUST. Da se oblačimo raznobojno. Da imamo namazane i uredne nokte. Da volimo zlatan nakit i da volimo modu (samo sa mnom ti je to uspelo). Da budemo nezavisne žene i da radimo i posle penzije. I na kraju, da pobijemo svaku prognozu i da se borimo kao lavice. Sve smo to naučile iz tvog primera. Hvala ti. Krivo mi je samo što te i Sofija, tvoja prva praunuka nije upoznala. Ali, pričaćemo joj, ne brini. Volim te i nedostaješ mi. P.S. Baka Ljilja je najviše volela da se slika, da je mi kačimo na naše društvene mreže i da se hvalimo kakvu baku imamo. Modernu - napisala je glumica pokraj fotografije sa bakom.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: marinacosic/Instagram

Pogledajte još