NIJE ME SRAMOTA DA KAŽEM DA SAM PODIGLA KREDIT: Biljana Tipsarević otkrila detalje s početka karijere

U najnovijem izdanju popularne emisije "Magazin In", voditeljka i autorka Sanja Marinković imala je priliku da ugosti modnu kreatorku Biljanu Tipsarević, TV lice Biljanu Obradović, spisateljicu Zoranu Šulc i pevačicu Slađu Delibašić.

Tipsarevićeva je progovorila o svojoj karijeri i otkrila kako je postigla uspeh. Ona je priznala i da nije uzimala novac od uspešnog supruga i tenisera Janka Tipsarevića.

- Mene nije sramota da kažem da sam podigla kredit, nisam uzela pare od supruga kada sam pokretala svoj biznis, iako je on bio i dalje je uspešni sportista. Gradila sam svoju karijeru - započinje Biljana, pa dodaje:

- Kada zadamo sebi neke ciljeve nikad nam nije dosta, ali zašto ljudi idu na mesec? Nije im dovoljna zemlja, svi hoćemo dalje, i to je okej. Samo treba biti zahvalan, da ceniš i budeš ponosan, potapšeš samog sebe jer je to podsticaj da se ide dalje - priča modna kreatorka.

- Od malih nogu nas uče kada se neka lepa stvar desi da kucnemo u drvo, da se pazimo, da ne ureknemo, a tako pravimo strah u glavi - zaključila je Tipsarevićeva u emisiji "Magazin In".

Izvor: Blic.rs
Foto: biljanatipsarevic/Instagram

Pogledajte još