HAOS U BELOJ KUĆI: Kristijan Golubović i Mišel Gvozdenović žestoko se sukobili (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja novinara" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima jedna od tema bio je i odnos Mišela Gvozdenovića i Kristijana Golubovića. Naime, otkako zadrugari već neko vreme ne razgovaraju, Mišel je prizno da su mu teške reči bivšeg prijatelja, ni malo prijatno pale.

- Rekao je da si prodao veru za večeru? - pitala je novinarka Mišela.

- Pa loše je, on ima pravo na to, ali nisam to očekivao od njega. Ja tvrdim da on greši, ali ima pravo da govori šta hoće. Ovo me i zabolelo i uvredilo. I da se pomirimo, ovo nikada ne može da bude kao što je bilo. Priđe on meni, zagrli me, ja njega... I kada mi je porodicu izvređao, to mi je bilo baš... Pogodilo me, mogao sam da mu kažem svašta, a nisam suzdržao sam se. Rekao sam da neću da ga vređam, on je godište moje majke, ne bih mogao da... Neko to isticanje sebe, spuštanje drugijh. On to voli, to može da se složi dosta zadrugara sa mnom. Ja to ne volim - rekao je Mišel za početak.

- Ja sam po karakteru i po svemu podizač. Dižem jude, ku*čeve, mumije da ožive. Digao sam i Mišela, obukao, oživnuo, i videli ste šta smo u ekonomskom napravili. Njega je opalio kompleks od drugih ljudi, koji su uspeli da utiču na slab karakter koja je on bio, i to je izazvalo da se on pokupi i da ode iz paba i proda veru za večeru. Govorio je ružno i Čorba, ali znam da nikada ne bi napustio bedem za koji sam se trudio, davao i ostalo. 90 odsto daje sada Čorba, a ovaj neće ni jedan. Bilo bi nam bolje, bili bismo jači i snažniji. Uvek su mene poštovali, Čorbu donekle, a njemu su govorili ono što se nama zamera. Zbog njih je promenio sebe i napustio pab. Moje kritike traju sedam meseci, a nakon 10 dana, kako su napadali Čorbu za Maju, on se setio da ode. Mišel je pi*ka karakterna, smrad... Nemoj da ti lupam šamare - zapretio je Kristijan i pljunuo Mišela.

- Judo jedna! - vikao je Golubović.

- Izvređaj me do kraja! - dodao je Mišel.

- Pi*ko jedna! - dodao je Kristijan.

- Odgovaraćeš za ovo! - dodao je Mišel.

- Go*no jedno, nemoj da izazivaš, jeba*u ti sve u usta kada izađeš napolje, smrdi ti iz usta na go*na - nastavljao je Kristijan.

Iako su se na kratko smirili, Golubović i Gvozdenović su nastavili da se raspravljaju preko stola. Teške reči su još jednom pale, a u celu dramu umešali su se Milan Janković Čorba, Jovana Tomić Matora i Ana Bulatović, koji su, branili, svako svog prijatelja.

- Nigde nećeš moći da pevaš, ja ću svuda slati momke. Ajde da vidim jednog gazdu da te primi. Ići ćeš tamo gde si navikao da te je*u u bu*u - rekao je Golubović.

- Pevaću svuda, zamisli kako bi bilo da tvoj roditelj gleda kako tebe neko vređa na nacionalnoj televiziji - rekao je Mišel.

- Idi gurni ga u b*lju - dodao je Kristijan.

- Pusti ga, znaš kakav je! - ubacio se Čorba.

- Dosta je bilo, da je Car Salasije, a ne Kristijan Golubović - nastavljao je Mišel.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.