IVANA NIJE ZASLUŽILA DA JE PREVARI: Jelena Batos, bivša verenica Nenada Aleksića Ša ušla u "Zadrugu 4" (VIDEO)

Nekadašnja emotivna partnerka repera Nenada Aleksića Ša, Jelena Batos, ušla je sinoć u rijaliti "Zadruga 4".

Njegova bivša verenica rekla je da se znaju 16 godina, a da su bili zajedno pre njegovog braka sa Ivanom Aleksić, koju je u rijalitiju prevario sa Tarom Simov.

- Bili smo u vezi pre njegovog braka, pre nego što je upoznao Ivanu. Tu sliku koju je pokazao unutra, to nije Nenad koga ja poznajem. Sa Ivanom sam stupila u kontakt, javila sam joj se. To je bilo pre mesec dana, pružila sam joj podršku. Rekla sam joj da to nije Nenad koga poznajem. Mene nije tretirao tako, a verujem ni nju. On je bio sve ono što danas nije. On ima veliko srce, jako je osećajan - dodala je Jelena, pa prokomentarisala njegov sadašnji odnos prema supruzi Ivani i Tari:

- Ovo što je uradio, to su muška posla. Svaki muškarac traži grešku u osobi koju je prevaraio... Svi ljudi koji njega poznaju su šokirani što je dozvolio da se odugovlači ta priča. Tara i Ša su bili sve što jedan par ne treba da bude. I sa Tarom sam bila u kontaktu, obratila sam joj se. Kada je izašla, pričala je kako nema krov nad glavom, plakala je. Nenad se obratio svojoj porodici, tražio je da joj pomognu. Ali niko joj se nije javljao. Ja sam prvenstveno Nenadov drug, toliko godina se poznajemo i bili smo dobri drugari. Znamo dosta stvari jedno o drugom. Faktički smo odrasli skupa. Ja živim u Švedskoj i ostali smo u kontaktu. Zato sam osećala da treba da mu pružim podršku kao drugarica, da mu obezbedim devojku. Napisala sam joj da ne podržavam to što su uradili, ali sam joj predložila pomoć, tj. krov nad glavom. Ona to nije prihvatila. Ništa mi ona nije rekla, kontaktirala sam njenog druga. Naglasila sam da je greška to što je uradio, to ću i njemu da kažem, sigurno će da eksplodira. Ivana nije to zaslužila, nije zaslužila da to bude na takav način i sa takvom osobom.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još