JA SAM SADA TVOJ TOBOGAN, ISKORISTI ME: Jelena Batos otkrila da je ušla u "Zadrugu" da pomogne Nenadu Aleksiću (VIDEO)

Bivša devojka Nenada Aleksića Ša, Jelena Batos, od sinoć je zvanično nova takmičarka "Zadruge 4". Nakon što je voditeljka Dušica Jakovljević obavila intervju sa njom, Jelena se zaputila ka Beloj kući, a svi su čekali da vide kakve će biti reperova reakcija.

Ša se uzvrpoljio kada je video novu zadrugarku.

- Jao, ja nju znam, ali nije mi bivša - rekao je Ša zadrugarima, pa se pozdravio sa Jelenom.

- Otkud ti - dodao je on.

- Ja se zovem Jelena, Nenadova sam drugarica. Iz mnogih razloga sam ovde, ne smem da otkrijem ništa. Došla sam ovde da pokažem drugu sliku Nenada. Jako mi ga je žao, kroz šta je prošao, kroz šta prolazi i šta ga sve čeka... Ja ne smem ništa da iznosim, ali... Došla sam kao njegova podrška. Sinoć sam gledala kako plačeš i kako pričaš da nemaš nikoga svoga. Ja ću da pokažem ko je Ša. Ja te poznajem pre Ivane. Bili smo u ljubavnom odnosu. Ja sam devojka iz Švedske, koju ste spominjali. Doputovala sam sinoć. Nenade, sad počinje šou. Sad ćeš da pokažeš pravo lice. Nadice, sad možeš da odmoriš - istakla je Jelena.

- Baš sam se potresla - uzvratila je Nadica Zeljković.

- Ali nismo mi bili zajedno, nije bila veza - dodao je Ša.

- Hoklica - dobacio je Stefan Karić.

- Nije, ljubili smo se - dodao je Ša.

- Ima jedna stvar. Svi smo u životu imali greške... Tara je probudila neke stvari u njemu, to nije on. Nenad ima srce. O privatnom životu ništa neću da vam pričam... - poručila je Jelena.

Nakon što se upoznala sa svim zadrugarima, Jelena je povela Ša u šetnju, kako bi porazgovarali o svemu što se reperu dešavalo u proteklom periodu.

- Ako sam ja došla, zamisli šta sve može da se dešava i koliko je sati - rekla je Jelena.

- Šta je poenta? - pitao je Ša.

- Da ti pokažeš ko si ti, kakva si osoba, koliko srce imaš - komentarisala je Jelena.

- Kako možeš da budeš sa onakvom devojkom? Nenade, niko nije vredan da ti izgubiš autoritet koji si gradio godinama. Kao što si rekao da je naša priča specifična? - pitala je Jelena.

- Znam sve, znaš moj život od A do Š - dodao je Ša.

- Zato sam došla da pokažem to. I kada izađeš odavde, ljudi treba da vide kakav si ti. Tara je takav karakter, takva vrsta osobe... Da te uništi tako, Nenade, 40 godina... Halo bre, ti i ja smo se... Nismo imali telefone. Pogledaj gde si došao, dokle si stigao, i takva vrsta osobe da ti... Slušaj sada, imaš mogućnost da pokažeš ko si i šta si. Sada nisi sam, sada igramo igru, i pokazujemo tvoje pravo lice. Ja sam tvoj tobogan! Sve što si radio i gradio... - nastavljala je Jelena.

- Ja nisam ovde došao da patetišem - komentarisao je Ša.

- Nemoj samo ovde da me kanališ, po ćoškovima, ili nešto. Ja sam ovde da pokažem drugu sliku tebe Nenade - dodala je Jelena, pa nastavila:

- Izgubio si realnu sliku svega, da dopuštaš da te neka devojka bije... Ne pričam o Tari, pričam o svemu. Je l' ti drago što sam došla? - pitala je.

- Da, ti me znaš kakav sam - rekao je Ša.

- Ja te poznajem i pre Ivane, ja ću da pokažem ko si - dodala je Jelena.

- Da nije kasno? - pitao je reper.

- Nikad nije kasno, imaš 40 dana. Ti više ne znaš ni ko si ni šta si - rekla je Jelena potom.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još