AMS Osiguranje - zaključite polisu osiguranja domaćinstva online

Sigurnost je jedan od najvažnijih faktora u životu svakog pojedinca i bez sumnje svakome od nas je važno da zaštiti sebe i svoje bližnje. AMS Osiguranje misli na vas, te vam zato u okviru svoje ponude nudimo proizvod osiguranja pokretne i nepokretne imovine, gde je  osiguranje domaćinstva  jedno od najčešće zaključivanih vrsta osiguranja imovine.

Stan ili kuća su bez sumnje najvrednija stvar, za čije opremanje ili kupovinu je potrebno uložiti ogromnu količinu truda i novca i zato nemojte da dozvolite da vam nepredviđeni događaji pokvare uživanje u krugu najmilijih i osigurajte se na vreme. AMS Osiguranje omogućilo vam je da ugovorite osiguranje domaćinstva brzo, lako i jednostavno online na sajtu webshop.ams.co.rs. U samo nekoliko klikova, zaključivanjem polise osiguranja domaćinstva, osiguraćete svoj dom od brojnih rizika, kao što su požar, izliv vode iz instalacija, vremenske nepogode, provalne krađe i mnogih drugih, u skladu sa uslovima osiguranja.

Uz polisu osiguranja domaćinstva u AMS Osiguranju, troškove nastale štete ne morate da snosite sami, dok ste istovremeno pokriveni i od troškova koji mogu nastati u slučaju da nezgoda u vašoj kući ili stanu nanese štetu komšijama. Premija osiguranja domaćinstva se utvrđuje u zavisnosti od kvadrature i starosti građevinskog objekta koji osiguravate.  Predlažemo da brigu o vašem domu prepustite stručnom timu AMS Osiguranja jer nama je osiguranik na prvom mestu, a nakon višegodišnjeg iskustva možemo da se pohvalimo brzom i efikasnom isplatom šteta i izuzetno povoljnim uslovima.

Ukoliko želite detaljnije da se informišete o uslugama AMS Osiguranja pozovite 0800-009-009 ili se informišite na Internet prezentaciji webshop.ams.co.rs.

Pogledajte još