HAOS TOKOM ŽURKE: Marko Janjušević davio Maju Marinković pred kamerama, zadrugarka nakon napada skočila u jezero! (VIDEO)

Nakon što je Maja Marinković udarila šamar Janjušu jer se zagrlio sa Minom Vrbaški, Maja je otišla do sobe za izolaciju da se smiri. Međutim, Janjuš nije imao mira, pa je uleteo u izolaciju i napao Maju, a obezbeđenje i zadrugari su uleteli.

- Nemoj da si me udarila više, nemoj da me udaraš više! Nemoj da me udaraš! Neću da me niko udara - govorio je Janjuš.

Maja je počela da urla i zapomaže za pomoć, a obezbeđenje je sklonilo od Janjuša.

- Hajda smiri se, ignoriši je - molio je Filip Car Janjuša.

- Neću da me udara niko - pričao je Janjuš.

- Pun mi vas je k*rac - govorio je Car i Janjušu i Maji.

- Završili smo - urlao je Janjuš.

- Ja završavam, alkoholičaru smrdljivi! - poručila je Maja.

Nakon što se smirila situacija, Maja je završila iza rešetaka kako bi se sabrala, a Janjuš je otišao do nje i rešio da još jednom kaže šta ima.

- Ja grlim Minu?! A šta ti radiš?! Ti mene, devojko, ne voliš! Udaraš me i štipaš! Nemoj da lažeš više, mene nećeš praviti budalom - to sam došao da ti kažem! Ja tebe ne provociram, nisam pijan, nego samo pričam iskreno. Praviš me budalom sve vreme. Sada hoćeš da pričaš lepo, a kad me udaraš... - pravdao se bivši košarkaš, koji se potom razbesneo.

- Nemoj da me lažeš više, život sam ovde ostavio! Nemoj da se smeješ, nemoj da me praviš budalom! Ništa ti u životu nisam uradio loše. Nemoj više da me praviš budalom, ja sam te zamolio! Nemoj da se smeješ više, g*vno jedno, ja sam jedino ovde iskren u celoj ovoj priči, a mene nazivaju folirantom, budalom, idiotom! Sram te bilo šta radiš, sram da te bude! Tebe boli k*rac u životu, ja sam izgubio sve zbog tebe - govorio je on.

Nakon toga ona je skroz pobesnela, pa je odlučila da se vrati na žurku, te je ušla u jezero.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još