RAZOTKRIJTE IH: Šta muškarci zaista žele u krevetu?

Da li se oko vas nalazi puno zaljubljenih parova? Pitate se šta su te žene učinile kako bi dešifrovale mušku psihologiju? Da li se osećate kao da ste preskočili tu lekciju u školi pa sada želite da naučite to što očigledno većina žena zna? Bez brige, niste ni prva, ni poslednja koja, čini se, nema sreće u ljubavi iz razloga što ne zna šta muškarci zapravo misle i žele.

Razotkriti muškarce, zapravo, i nije tako teško, a ovi saveti definitivno će vam pomoći u tome.

Komunicirajte kao muškarac

To ne znači da morate da pričate dubljim glasom – već da naprosto prestanete da okolišate i direktno mu kažete sve što imate potrebu da mu kažete. Muškarci imaju znatno manji raspon pažnje od žena i zato će, ako uskoro na "horizontu" ne vide vrhunac ili završetak priče, njihov um početi da luta. Dakle, ako imate potrebu da s njim podelite ono što vam se dogodilo danas na poslu ili negde druo – preskočite nevažne detalje i ispričajte mu kraću verziju priče. Njega zanima šta vi imate da kažete, ali ga definitivno ne interesuje šta je koleginica s posla obukla tog dana ili neki drugi takvi slični, njemu nevažni, detalji.

Uhvatite ga za ruku

Mnoge žene misle da muškarci ne vole da se maze, drže za ruke i praktikuju druge neseksualne vrste nežnosti – one greše (iako, naravno, postoje i muškarci koji to zaista ne vole, kao i žene), jer većina ih to voli, jednako kao i većina dama. On u tome uživa podjednako kao i vi, samo što on zbog okoline ima potrebu da te "nefrajerske" izlive nežnosti u javnosti - ili potpuno izbegne ili što je više moguće svede na minimum. Zato vi preuzmite inicijativu – uhvatite ga za ruku, dajte mu kratak i strastven poljubac, dodirnite njegovo bedro svojom rukom ili se svojim grudima namerno "očešite" o njega. Tako ćete mu pokazati samopouzdanje u sopstvenu seksualnost, što je muškarcima neodoljivo.

Pohvalite ga tu i tamo

Sećate se kad ste bili mali pa ste imali nekakav nastup ili ste nešto napravili, kako ste se osećali kada su vas roditelji ili učiteljica pohvalili? Muškarci su, na mnogo načina, kao mala deca koja ne žele ništa više od vaše pažnje, poštovanja i pohvale za sav njihov trud. Budući da možda retko dobijaju priznanja koja zaslužuju (ili misle da zaslužuju) na poslu, tim je važnije da im ga vi pružite kod kuće kada učine nešto čime su ga zaslužili. I u današnje moderno vreme od muškaraca se očekuje da budu snažni i hrabri, da potiskuju emocije, strahove i bol, pa može biti teško otkriti šta im je zapravo potrebno i šta žele ispod tog njihovog oklopa. Ali, budite uvereni, i oni mogu i te kako da pate od manjka samopouzdanja.

Jedan od najefikasnijih načina da mu pokažete svoju ljubav jeste da ispunite njegovu potrebu da se oseća cenjenim i potrebnim kao zaštitnik. U anketi čitalaca časopisa "Men's Health", 66 posto ispitanika izjavilo je da žele da im žene daju kompliment za neku nematerijalnu, ali specifičnu osobinu ili kvalitet, koju samo oni poseduju.

Smejte se s njim i njemu

Nakon njenog tela, ono što je muškarcima najatraktivnije na ženi jeste njen smisao za humor. To ne znači da morate da znate puno viceva, već da jednostavno znate od srca da se nasmejete s njim. Našaliti se na svoj i njegov račun znak je intelektualne kompatibilnosti, a muškarci žele ženu koja će spontano znati da prepriča neku svoju smešnu anegdotu jednako kao i da sasluša njihovu.

Suptilno ga zavedite

S toliko eksplicitnih slika i filmova u medijima, previše golotinje nije seksi. Umesto toga se igrajte skrivača. Neka vam majica ili košulja kao slučajno sklizne s ramena, otkopčajte jedno dugme više ili obucite majicu kroz koju vam se nazire grudnjak. Verovatno nećete dugo biti obučeni.

Budite agresivniji u krevetu

Koliko god vaš dragi voli da ima kontrolu, spavaća soba je mesto gde bi voleo da vas vidi kako uzimate više kontrole u svoje ruke. Vi inicirajte seks. Kad vi krenete u "napad", dokazujete mu svoju želju za njim, nešto što mu je potrebno i unutar i van spavaće sobe. Izvan spavaće sobe, nosite haljine ili majice bez naramenica koje pokazuju malo više kože. Nosite njegove bokserice po kući. Uskočite s njim pod tuš i nasapunajte ga po celom telu. Na večeri u restoranu, šapnite mu da ne nosite donji veš (ako treba neka se uveri dodirujući vas) – i videćete koliko će kratko večera trajati. Obucite seksi najlonke i zavodljivo ih skidajte pred njim. Za vreme seksa i menjanja poza, iznenadite ga i zadovoljite oralno sve vreme ga gledajući u oči. Zatim se okrenite kako bi ušao u vas otpozadi. Ovo su samo neke od tajnih želja muškaraca.

Zatražite šta želite u krevetu

Muškarcima baš i ne ide najbolje čitanje misli. Ali dobro prihvataju objašnjavanje i većina njih će pozitivno reagovati na vaša uputstva o tome šta vam smeta i šta biste želeli u krevetu. U stvari, oni će čak i uživati u tome da čuju šta biste vi sve hteli da radite s njim. Ako vam baš i nije prijatno da razgovarate o tome, jednom kad se nađete u horizontali, pokažite mu šta biste sve želeli i navodite ga. Stavite mu ruku tamo gde vam više odgovara i kroz uzdahe mu govorite "sporije" ili "brže"...

Gledajte porniće s njim

Prema istraživanju sa "Brigham Young" Univeziteta, 87 posto muškaraca je gledalo neki oblik pornića tokom prošle godine, a jedan od pet muškaraca svakog dana proverava porno stranice ili gleda časopise s golim devojkama. To verovatno ne iznenađuje nikoga, ali ono što je šokantno je koliko brzo muškarci mogu da postanu zavisni od redovnih doza erotskih slika. Hormoni uzbuđenja koje te slike podstiču mogu da izazovu pravu zavisnost.

- Ako mislite da erotski materijal ometa vaš odnos ili ga on koristi kako bi izbegao nešto, trebalo bi da se suočite s problemom - kaže seksualni terapeut Sandor Gardos. Jedna taktika je da mu predložite da zajedno gledate erotske filmove.

- Problem postaje kompulsivan, kada on oseća kao da to mora da krije - kaže Gardos. Ali, spremnost da podelite njegov interes ukloniće mu moguću napetost ili brige. Zajedničko gledanje erotike može čak i da poboljša vaš seksualni život, tvrde seksualni stručnjaci. Usredsredite se na žanrove koje volite, odnosno soft porniće.

Ostavite svetla upaljena

Za vašeg dragog ništa nije tako seksi kao žena koja otpusti kočnice u krevetu. On voli da gleda i dodiruje vaše telo i ništa mu neće tako brzo pokvariti raspoloženje kao to da se ponašate kao da vas je stid i stalno se pokrivate ili gasite svetlo. Ako vas je već toliko sram – nađite se na pola puta – upalite sveće (momci kažu da je žensko telo najlepše uz blagu svetlost sveća), ostavite donji veš na sebi... Verujte, on zaista ne mari što vi imate celulit ili strije, on voli vas i vaše telo.

Više predigre

Mislite da se šalimo? Ne! Većina muškaraca je rekla da očekuju predigru koja traje 15 ili više minuta. Spori seks nije bolji samo za vas.

- Duže predigre pomažu muškarcima da se usklade sa svojom partnerkom. To im povećava samopouzdanje, a kao rezultat toga imaju i bolju kontrolu nad ejakulacijom", tvrdi seksualni terapeut Set Prosterman. Muškarci znaju da ženama treba više vremena da se uzbude. Dakle, opustite se i uživajte. Maštajte isto kao i kada sami masturbirate. Uzmite svoj vibrator i igrajte se njime. On će uživati gledajući vas.

Kad vas nadražuje i zadovoljava rukom, pokažite mu kako volite da vas dodiruje. Vaša čarobna reč? "Ovako." To je sve, a on će znati šta ste želeli da kažete.

Tokom seksa, zamenite pozicije – vi budite gore. Ljubite ga po vratu i ramenima i polako se spuštajte niže. Zadržite se oko pupka i pogledajte ga, zadržavajući pogled krenite još niže... Ovo muškarce neverovatno uzbuđuje.

Dvostruko "grabljenje" guze

Zagrlite ga i onda ruke skliznite do njegove zadnjice, stisnite ga i još više pritisnite sebi. I slobodno jako stisnete.

Pitajte da biste saznali šta on voli

Momci mogu da budu prilično stidljivi, pa tako on sam možda neće hteti da vam kaže šta ga stvarno uzbuđuje i kako voli da ga dodirujete "tamo dole". Dakle, pitajte. Vaše pitanje i interes će stvoriti sigurnu, ugodnu atmosferu koja može da se pretvori u stvarno vrući seks.

Zamolite ga da vam pokaže kako on masturbira dok misli na vas. Obratite pažnju na njegove tehnike pa ih oponašajte i neka vam sa svojim rukama preko vašeg dlana pokaže koliko mu čvrsto odgovara da ga uhvatite. Takođe, upoznajte se bolje s frenulumom, jednim od najosetljivijih delova penisa, koji se nalazi na donjoj strani glavića. Zaigrani liz i blag pritisak na frenulum poteraće više krvi u penis za jaču erekciju.

Kako biste udvostručili zadovoljstvo stimulišite mu erogene zone dok se igrate s njegovim penisom - anus, testise, unutrašnju stranu bedara i bradavice. Ližite područje prepuno nervnih završetaka po sredini skrotuma i tada nežno rukom prema gore pritisnite bazu testisa. Tako ćete nadražiti njegovu prostatu, osetljivu žlezdu poznatu kao muška G-tačka, a da ne morate da mu gurate prst u anus.

Oni vole "doggy"

Prema istraživanjima, većina muškaraca najviše voli i najuzbudljivija im je "doggy" poza. Oni vole iskonski, životinjski pristup seksu u ovoj pozi. Vaša submisivnost u ovoj pozi vrlo im je erotična.

Ono što ga najviše uzbuđuje je...

To nije ni oralni seks, ni čudne poze u seksu, nova seksualna igračka ili lubrikant – čak ni šansa da mu se dogodi seks u troje s dve žene. Ne biste verovali – ali to je vaš neobuzdani entuzijazam i samopouzdanje u krevetu. Zapamtite da muškarci žele da ugode ženama i da dobiju potvrdu da su najbolji – zato mu je uzbudljivo kad vidi koliko vas zadovoljava, da ga želite i da uživate jednako koliko i on.

Što je seks interaktivniji, to je bolji i za njega i za vas. Čak 87 posto muškaraca kaže da im je "samo ležanje" - "zaista najgora stvar na svetu", a 57 posto kaže da je ćutanje za vreme seksa kao tableta za uzrokovanje privremene impotencije. To ne znači da vi treba da glumite da ste doživeli orgazam kako biste mu dokazali da je dobar u krevetu. Nemojte stavljati takav pritisak na sebe ili njega. Vi ćete ga zadovoljiti time što ćete mu pokazati da uživate. Grčevito se uhvatite za čaršave. Uhvatite se za zaglavlje kreveta. Izvijajte telo. Stenjite mu na uvo i šapućite prljave sitnice. Molite ga. Zahtevajte. Navodite ga.

Svi najbolji "susreti seksualne vrste" oboma vam potvrđuju da je ono između vas nešto posebno. I vaša strast može mu pomoći da se oseća bliskije i emocionalno povezanije s vama – nešto što je i momcima jedan od najvažnijih elemenata nezaboravnog seksa.

Izvor: Žena.hr
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

Pogledajte još