NIKADA NIJE KASNO DA SE ŽELJE ISPUNE: Katarina Sotirović iskreno o novom poslovnom poduhvatu

Poznata pevačica Katarina Sotirović danas je na televiziji K1 sa gledaocima podelila čime se to novim i zanimljivim bavi u poslednje vreme.

- Sređivanje i lakiranje noktiju mi je hobi od srednjoškolskih dana. Prvi put sam uradila nokte sa 16 godina i sećam se da sam tada morala da lažem mamu kako su izrasli preko noći. Kad god sam išla na put nosila sam koferče sa lakovima i svim priborom za manikir i pedikir. Rešila sam da sebi ispunim želju i počela sam time i da se profesionalno bavim - rekla je s osmehom Katarina u emisji "Kec na jedanaest".

Katarina je Bošku Jakovljeviću kazala i da ovaj njen poslovni potez nema nikakve veze sa finansijama.

- Ja imam svoj posao od kojeg živim, ponovo ćemo nastupati, a ovo je posao koji mi donosi mir. Nokti su način da iskažem svoju kreativnost i pošto je potrebno mnogo strpljenja - to me smiruje. Takođe, kada vidim i čujem koliko se žene oduševe - to mi je najdraže. Volim da usrećim ljude. Ne radim nikakve kandže, nema cirkona i šljokica. Sve što radim možete videti na mom Instagram profilu - rekla je poznata pevačica.

Poznata pevačica otkrila je i tajnu svog sjajnog izgleda nakon što je od Boška dobila komplimente da izgleda sve bolje svaki put kada se sretnu.

- Veruj mi da je sve stanje duha. Nema tu ni estetske hirurgije, a moram priznati ni zdrave ishrane. Ima dana kada sam u velikoj gužvi pa ni ne stignem da jedem. Recept je: puno smeha i ljubavi - kazala je Katarina na K1.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: sotirovicka/Instagram

Pogledajte još