ČAK I NA MATURI SE VIDI MOJA "RUŽNOĆA": Dušica Jakovljević odlučila da stane na put hejterima koji je prozivaju zbog estetskih zahvata (FOTO)

Voditeljki Dušici Jakovljević prekipelo je prozivanje na društenim mrežama zbog izgleda, pa je odlučila da na svom nalogu stane na put pričama da je izoperisana i slično.

- Stvarno ne znam do kad će da traje ovaj trend "pre i posle", koji nema veze s vezom. Neko se usudi da uzme skrinšot grimase iz nekog starog intervjua, kako bi se narod sablažnjavao nad time "na šta smo ličili pre operacija". Ne znam da li ste srećniji što vam malo poraste broj pregleda, ali neka vam je sa srećom, makar bilo i na moj račun - napisala je voditeljke putem storija, te objavila nekoliko fotografija iz školskih dana i dodala:

- Ovako sam bila preružna kao dete u prvoj godini gimnazije... Tako da dragi moji ne verujte u sve što vidite na Instagramu. Postoje neki zli ljudi koji vole ružne komentare, kače ružne slike, jer imaju ružne duše. Usude se, čak, da kažu, kako treba da pazite kakva će vam deca biti ako ih pravite sa nama "izoperisanima"...

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: dusicajakovljevic/Instagram

Pogledajte još