SVE JE SPREMNO ZA DOLAZAK NASLEDNICE: Luna Đogani rezervisala apartman u porodilištu "Narodni front"

Luna Đogani broji sitno do porođaja.

Pevačica je danas završila navodno sa svim pripremama za dolazak bebe, a od ponedeljka bi trebalo da se smesti navodno u porodilište "Narodni front" u apartman.

Luna je u petak bila na ultrazvuku, pa je lekar konstatovao da navodno Miljkovići svaki dan očekuju dolazak bebe. Na sreću, trudnoća protiče u najboljem redu, a Luna i njen suprug Marko Miljković sa nestrpljenjen čekaju svoje prvo dete. Iako se poslednjih godina sve veći broj jvnih ličnosti odlučuje za porođaj u privatnoj bolnici, to nije slučaj kod novopečene gospođe Miljković. Ona godinama ide kod svog lekara koji radi upravo u ovoj bolnici i nije želela ništa da menja.

Marko je navodno zakupio apartman na pet dana, a ukoliko bude bilo potrebe, oni će produžiti boravak. I kod kuće je sve spremno za devojčicu. Pre odlaska u porodilište, Luna i Marko su obišli radnje sa bebi opremom i pokupovali sve što je neophodno za novorođenče.

- Znam da ćemo Marko i ja biti savršeni roditelji. Spremni smo za ovu najvažniju ulogu. Ja se savršeno osećam i bebin dolazak će samo da nam ulepša život cele porodice - rekla je Luna nedavno za pomenute medije.

Izvor: Srbijadanas.com/Stars
Foto: luna_djogani/Instagram

Pogledajte još