USKORO STIŽE BEBA BROJ 4: Jelena Bin Drai uživa u poodmakloj trudnoći (FOTO)

Nekadašnja mis Jugoslavije Jelena Jakovljević uskro će na svet doneti svoje četvrto dete. Lepotica iz Žablja nedavno je proslavila 42. rođendan a u skladnom braku sa arapskim biznismenom Saidom Bin Draijem živi od 2008. godine.

Jelena se povodom svoje četvrte trudnoće nije oglašavala u medijima, a njene prijateljice su na društvenim mrežama podelile nekoliko fotografija na kojima se može videti kako srpska lepotica izgleda u trudničkim danima koje provodi u Dubaiju gde živi i radi već dve decenije.

Tako je juče misicina prijateljica i imenjakinja Jelena Đokić uz zajedničku fotografiju otkrila kakav odnos neguje sa ovom crnokosom lepoticom.

- O njoj bih mogla da vam pričam danima. O njenoj energiji, posvećenosti, fokusiranosti, istrajnosti, upornosti, humoru, ljubavi, odanosti. Upoznale smo se jednog burnog emotivnog leta 2002. a spojili su nas manekenstvo i novinarstvo. Gotovo dve decenije kasnije, sa ponosom mogu da kažem da nas dve uvek možemo da stavimo jedna drugoj glavu na rame, da se dopisujemo u zlo doba noći po nekoliko sati, da budemo uvek jedna uz drugu u svim mogućim i nemogućim kombinacijama i situacijama, rastemo jedna uz drugu i kikoćemo se uz neizbežan toplički akcenat. Beba broj 4 stiže i morala sam doći da je zagrlim - napisala je Jelenina prijateljica uz fotografiju na kojoj se može videti nekadašnja mis Jugoslavije u opuštenom izdanju, odevena u belu trenerku i bez šminke na licu.

Podsetimo, Jelena i Said upoznali su se 2003. godine, zajednički život otpočeli su posle samo dve nedelje zabavljanja, a glamurozno venčanje usledilo je pola decenije kasnije - u aprilu 2008. godine. Svoje prvo dete, ćerku Asju, dobili su 2010, a godinu dana kasnije Jelena je rodila sina Hilala. Saidov i Jelenin naslednik Hamdan na svet je stigao 2013. godine a cela porodica sada s nestrpljenjem očekuje novog člana porodice.

Foto: jelena293/Instagram

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: jelenabindrai/Instagram

Pogledajte još