NE SMETAJU IM SCENE SEKSA: Roditelji Kristine Spalević podržali njenu ljubavnu vezu sa oženjenim Kristijanom Golubovićem (VIDEO)

Kristina Spalević obeležila je četvrtu sezonu rijaliti programa "Zadruga" svojim odnosom sa oženjenim Kristijanom Golubovićem. Ipak, kako deluje, njeni roditelji taj odnos podržavaju.

Kristinin otac istakao je da je njegova ćerka iskreno zavolela Kristijana i da on ne može da joj zabrani da bude s njim u vezi, da je ona punoletna i da sama donosi odluke u svom životu.

- To što Kristina radi, to je nešto što svi radimo i jedini njen greh je to što je radila na TV-u. Kristina nije nikome naudila, dokle god su tu emocije, moje moralne predrasude su totalno nebitne. Video sam da se zaljubila. Ja ne mogu da joj zabranim... Šta da radim, da je vežem, da je prijavim policiji? Ona nije nikome naudila, žao mi je njegovog braka... - kaže Kristinin otac u emisiji "Ekskluzivno", a on i njegova supruga, Kristinina majka, govorili su i o slučaju bolesnog sina, inače zadrugarkinog brata, a detalji koje su izneli mnoge će dovesti do suza.

- To su teške teme, mi se nekako nosimo sa tim, stalno smo u pokretu... Mi smo se 13 godina borili, on je sada kategorisan kao stopostotni invalid. Vreme kada se razboleo bilo je užasno. Većinu lekova smo kupovali, ono što je naša greška je što smo odbijali neke savete stručnjaka. Bilo nam je teško da prihvatimo da naše dete bude u nekoj ustanovi. Sve što smo imali prodali smo i dali za njegovo lečenje, čak smo i kuću prodali. Sve smo uradili u pokušaju da pomognemo detetu, svesni da možda nećemo uspeti - otkrili su roditelji zadrugarke.

Izvor: Blic.rs
Foto: RTV Pink Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.