ŽURKA ZA PRINCEZU: Željko Mitrović sa porodicom upriličio glamuroznu proslavu 1. rođendana i krštenja unuke Emilije (VIDEO)

U porodici vlasnika i direktora televizije "Pink" Željka Mitrovića danas je posebno veselo.

Naime, njegova prva unuka Emilija 1. juna napunila je godinu dana, a danas su tim povodom njeni roditelji upriličili veliko rođendansko slavlje.

Mitrovićeva supruga Milica na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram podelila je video snimak u kome se mogu videti ponosni roditelji Aleksandar i Ivana dok svojoj naslednici pevaju rođendansku pesmicu kraj torte. Malena slavljenica bila je odevena u belu haljinu, dok su joj na leđima bila krila.

Takođe, naslednica vlasnika ružičaste televizije danas je i krštena, a ponosni deda na svom Instagramu podelio je fotografiju na kojoj u naručju drži Emiliju.

- Danas je ovaj naš anđeo sa zemaljskim imenom Ema, proslavila prvi rođendan pa se malo i krstila! Ovaj što pomaže Emi pri prvom letu je njen Dj ED! - duhovito je napisao Željko.

Podsetimo, Željko je sina Aleksandra i ćerku Sandru dobio tokom braka sa nekadašnjom pevačicom Sonjom Mitrović Hani, dok iz braka sa Milicom ima naslednice Kristinu i Andreu.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: zeljkomitrovic/Instagram

Pogledajte još