DA NIJE TE GREŠKE, NE BIH IMALA DETE: Goca Tržan iskreno o braku sa Ivanom Marinkovićem

Pevačica Goca Tržan dala je otvoren i iskren intervju za "Premijera - Vikend specijal".

Goca je najpre progovorila o svom poslu tokom pandemije koronavirusa, a zatim se osvrnula na propali brak sa Ivanom Marinkovićem.

- Naučila sam da teška situacija može da traje i više od 2, 3 meseca. Za moje zanimanje bilo je ovakvih perioda, kada je bilo bombardovanje, pa ubistvo premijera, poplave, ali nikada se nije desilo da su nas potpuno ugasili na ovako dugo vreme. Ja sam odavno naučila da Luj Viton torbu ne možeš da pojedeš, zato je ne kupujem, naučila sam da svoje talente unovčim, naučila sam mnogo toga o sebi - počela je Goca.

- Nisam uspela da naučim da prezirem ljude, koliko god su mi povoda davali. Ono što je važno kod razočarenja je da ne polaziš od velikih očekivanja. U smislu novčanom su me koštali ti neki ljudi, ali sve što možeš da platiš parama je okej. Umela sam da izaberem pogrešne saradnike, ljude koji mi ne misle dobro, a pretvaraju se da to misle. Partnera koji mi nije mislio dobro. Ne postoji osoba na ovom svetu koja nije donela pogrešnu odluku. Ako misliš na moj prvi brak, meni nije žao što se to desilo, jer ja iz njega imam dete. I svaku tu grešku bih ponovila da bih imala nju, da nisam, možda ne bih imala nijedno dete sada. Zamisli da sam kada sam upoznala Radomira ja razmišljala o svemu tome i propustila deset najboljih godina u svom životu.

Tržanova je otkrila detalje svog odnosa sa suprugom Rašom Novakovićem i vantelesnoj oplodnji, kojoj se pevačica podvrgla.

- "Ostvarivanje u ulozi majke" je najgora floskula koju sam čula! Niko ne glumi u filmu, ne ostvarujem se u ulozi, ja kad rodim dete, to je za ceo život. To samo zvuči bitnije i dramatičnije od "rodila dete". Motiviše me moja želja, moj suprug, moje dete. Ali jako je važno postaviti prava pitanja. Da li si ti spreman da budeš sa mnom čak i da ne dobijemo naše biloško dete? Naravno da sam to pitala Radomira. Tu se pojavljuje problem našeg odnosa. Ja imam 14 godina više od njega, i ako sad ne uspem da rodim, teško da ću to uspeti za par godina. Mora da bude iskren i sve je potpuno u redu. To nije manjak ljubavi da me ostavi zbog toga. To je iskrenost i želja za opstankom i razmnožavanjem - ispričala je Goca.

Izvor: Pink.rs
Foto: gocatrzan/Instagram

Pogledajte još