NISU SAMO OBUĆA ZA PLAŽU: Kako nositi japanke na elegantan način?

Letnje sezona je pred nama, a jedan od modela obuće koji dominira poslednjih sezona su bez sumnje japanke.

Japanke koje su se ranije nosile samo na plaži, postale su "must have" leta kako za dnevne, tako i za večernje izlaske. Poput patika, sada se japanke mogu kombinovati sa svim delovima naše garderobe. Ostaje samo da ih integrišemo na najbolji i najmoderniji način.

Mini suknja

Leti obično biramo odeću kratke dužine i jedan od najvećih trendova koji će na najbolji mogući način naglasiti našu ženstvenost su mini suknje. Bez obzira na to da li se odlučite za dizajn od teksasa u boji ili drugi model mini suknje kombinujte ih sa belom košuljom i naravno japankama. Dodajte zlatni nakit za više sjaja.

Farmerke

Činjenica je da farmerke nisu idealan izbor za dane sa visokim temperaturama. Ipak, za period kroz koji prolazimo farmerke su jedan od naših omiljenih odevnih komada. Za kreriranje modernog letnjeg stajlinga odaberite dvobojne japanke, poput narandžaste sa crvenom ili crvene sa fuksijom. Košulja u istoj boji će još više istaći vašu letnju obuću.

Kancelarijski izgled

Mnogi od vas možda nisu ni razmišljali o tome, ali da, japanke mogu lako podržati "office" izgled. Ovaj uspeh dugujemo heroinama uličnog stila, koje su nam pokazale kako ih možemo nositi. Nosite košulju na kopčanje uz "pencil" suknju ili suknju A kroja i dodajte japanke. Za diskretniji izgled odaberite modele u jednom tonu, crne ili bele.

Resort odeća

Lanene haljine, kaftani, tunike i košulje idealni su predmeti koji će vam pomoći da sastavite jedan od najuspešnijih i najlepših izgleda za dane odmora. Par japanki ne bi smeo nedostajati ovom setu. Pređite na zemljane tonove kao što su zlatna, bež, pa čak i svetlo smeđi tonovi. Naravno, ovaj stil ne može biti potpun bez prevelike torbe od rafije, koja će brže doneti leto u naš život.

Haljine

Leto je sezona kada možemo nositi prozračne i prozirne haljine svaki dan, od jutra do mraka, bez potrebe da se presvlačimo za bilo koju priliku. Predlažemo da odaberete cvetne haljine intenzivnih nijansi koje će impresionirati i dodate par japanki.

Izvor: Harpersbazaar.rs
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

Pogledajte još