HAOS U BELOJ KUĆI: Miljana Kulić i Mišel Gvozdenović obnovili sukob (VIDEO)

Ovonedeljni vođa na rijaliti imanju u Šimanovcima Mišel Gvozdenović tokom raspodele budžeta sukobio se sa Miljanom Kulić.

- Mali budžet ide i gospođi Kulić. Miljana Kulić, generalno imamo godinama problem. Znaš šta je problem. Dodelila mi mnoge loše epitete, vređala moju porodicu - započeo je Mišel.

- Ne, ti si ismevao moju porodicu. Moje sestre - govorila je Kulićeva.ž

- Ti znaš kako si klela moju braću, poželela si da moja porodica pogine na putu od Holandije do Srbije, tvrdim to - pričao je Gvozdenović.

- Sram te bilo. Drugo, zaboravio si sva moja dobra dela. Ja tebe ne želim da ponižavam, a ti imaš potrebu mene da ponižavaš. Znaš kakav sam čovek. Ja na neki način nisam bila korektna, ali ti si bio bezobrazan prema meni, a ja sam tebe volela. Bio si arogantan, zato sam ja bila takva prema tebi. Zakuni se da me tvoja porodica nije tukla! - uzvratila je Miljana.

- Da smo te tukli, bili bismo u zatvoru. Ti si ovde urinirala u mom krevetu, ležala preko mene, nisi mi davala da spavam... A juče si ovu devojku (Milicu) najgore moguće ponizila, kako će moja braća u Holandiji da je je*u, čemu to? - pitao je Mišel.

- Jer nije htela da mi da parče pite. Tebi je dala pitu, meni rekla da nema, nije htela da mi da, mene je to povredilo, jer znam koliko sam bila uz nju, zato sam rekla da je Bora ne podnosi. Na k*rvinski način ti je dala pitu, namigivala, smejala se kad Bora nije bio tu, zato sam rekla to - poručila je Kulićeva.

- I moja dobra dela ne pominješ... Nekoliko puta u Zadruzi, kada sam te vodila u toalet, sada posle rođendana Velikog šefa. A ti me ponižavaj! - zaključila je Miljana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još