ODUŠEVILA FANOVE: Aleksandra Kovač pleni pažnju savršenim izgledom u 48. godini (FOTO)

Popularna pevačica Aleksandra Kovač poslednjom objavom na društvenoj mreži Instagram oduševila je svoje pratioce.

Naime, četrdesetosmogodišnja umetnica objaviila je svoju fotografiju na kojoj pozira odevena u provokativni triko, koji je istakao njenu savršenu figuru.

Naslednica čuvenog kompozitora Kornelija Kovača poslala je snažnu poruku pripadnicama lepšeg pola i poručila im da je najvažnije da imaju svoje snove, te da se "naoružaju" osmehom i tako osvoje svet.

- Sećam se kad mi je mama govorila da ću se u četrdesetim godinama osećati najbolje i da ću tada moći sve! Bila je u pravu! Sad imam znanje, iskustvo, slobodu, razumevanje i svesnost. I najvažnije, svoje snove. Nemojte nikada prestati da sanjate i ne dozvolite drugima da vam kažu da "gubite vreme", "niste dovoljno dobri", "nemate ono što je potrebno", "pusti snove, čeka te realan život". Oni vam to govore iz svojih ličnih strahova i frustracija, razumite ih. A onda se naoružajte osmehom i osvojite svet - napisala je Aleksandra.

Podsetimo, Aleksandra je muzičku karijeru započela sredinom devedesetih godina 20. veka. Kasnije počinje da gradi drugačiji muzički i vizuelni izraz, inspirisan soul legendama. Ona je prva dobitnica MTV nagrade iz Srbije i u dugogodišnjoj je emotivnoj vezi sa Romanom Goršekom.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: aleksandrakovac/Instagram

Pogledajte još