U ALKOHOLISANOM STANJU NAPRAVIO INCIDENT NA UTAKMICI: Podnete dve krivične prijave protiv Saše Joksimovića?

Saša Joksimović navodno se potukao na fudbalskoj utakmici u Pambukovcu kod Uba, zbog čega je reagovala policija.

Iako je Joksimović demantovao da je izazvao tuču u alkoholisanom stanju i da je privođen, policija je navodno po službenoj dužnosti o incidentu obavestila Više javno tužilaštvo u Valjevu.

- Naloženo je da se Saša Joksimović procesuira i da se protiv njega podnesu krivične prijave za nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi i napad na ovlašćeno službeno lice, za šta je zaprećena i zatvorska kazna - rekao je neimenovani izvor i otkrio da se glumac sukobio s policajcem koji mu je tražio dokumenta.

- Policajci su zatražili Saši dokumente, ali je on drsko odbio da ih preda. Pretio im je, psovao ih i otimao se prilikom pokušaja privođenja. Na kraju je udario jednog od policajaca rukom u glavu zbog čega je priveden u policijsku stanicu.

Glumac se nakon vesti da je priveden rekao:

- Radovao sam se što pobeđujemo, kada me je jedan redar udario pesnicom. Tu je ispao haos, bilo je i psovki, a ovo što čitam nije istina, da sam ja govorio da sam glumac, niti bilo šta. Došla je policija, jer nisam imao ličnu kartu, da dam izjavu i otišao kući - objasnio je glumac.

Mediji su ranije preneli da je Saša navodno na stadion "Dragan Džajić" došao u vidno alkoholisanom stanju s prijateljem i odmah napravio haos.

Izvor: Mondo.rs/Informer
Foto: sasajoksimovic_official/Instagram

Pogledajte još