OLIVERA BALAŠEVIĆ ĆE MI POMOĆI DA SVE LEPO SROČIM: Dara Bubamara piše knjigu o svom životu

Pevačica Dara Bubamara piše knjigu o svom životu u kojoj će otkriti sve tajne sa estrade.

Folkerki će u radu na autobiografiji pomagati udovica Đorđa Balaševića Olivera, s kojom se pevačica privatno druži.

- Pretprošle godine na Mikonosu sam pomislila: "Bože, kada bih ja napisala knjigu to bi ispao opšti haos". Zvala bi se "Moji principi". Nisam odmah počela da pišem zbog korone, ali je sada pravo vreme da se bacim na autobiografiju. Pričala sam sa Oliverom Balašević i obećala je da će mi pomoći. Nas dve se družimo, tako da verujem da će mi dati korisne savete - rekla je Dara i otkrila o čemu će sve pisati.

- Neću navoditi nikakva lažna imena kao što neki rade. Biću iskrena i otkriću sve što ljudi ne znaju o meni, ali i o pojedinim mojim kolegama. Ma sve ću ih imenovati, napraviću pravi bum! Mnogi od njih bi trebalo da se plaše moje autobiografije. Sigurna sam da se pojedinci već tresu, ali neka ih. Kao što neću da lažem o sebi, tako neću ni o svojim kolegama. Takva sam, ili nešto radim do kraja ili ne radim uopšte. Olivera će mi pomoći da to lepo sročim! - dodala je Dara.

Dara Bubamara je otkrila i otkud poznanstvo s Balaševićima.

- Prijatelj sam cele porodice Balašević, oni su moji Novosađani. Đole je mnogo voleo i poštovao moju majku. Sa Oljom sam ostala u kontaktu. Ona je divna osoba, mnogo mi je teško što je ostala bez supruga.

Izvor: Mondo.rs/Informer
Foto: darabubamara_official/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.