DARKO I JA NISMO ZAJEDNO ČETIRI MESECA: Marina Gagić stavila tačku na vezu sa pevačem

Posle dugo spekulacija o odnosu Darka Lazića i Marine Gagić, pevačeva bivša verenica otkrila je za medije da nisu zajedno četiri meseca.

Ona je otkrila pravu istinu o njihovom odnosu nakon što je folker objavio niz fotografija na kojima je u društvu atraktivnih devojaka sa kojima je bio na luksuznoj jahti.

Pevač je nedavno ispričao čak i da su zakazali svadbu za 24. jun, a Marina je sada demantovala njegove tvrdnje i otkrila da već mesecima nisu zajedno.

- Mi nismo ni zakazali svadbu da bismo je otkazali. Darko i ja ne živimo zajedno već sigurno četiri meseca. On je slobodan čovek, može da radi šta hoće. Razlozi su jasni. Smatram da mu ne priliči ovakvo ponašanje, ali Bože moj, njegov život, njegova stvar. Mislim da je krajnje vreme da se stavi tačka na ovo sve - rekla je Marina, a potom se osvrnula na sina Alekseja.

- Ja se osećam odlično, konačno imam zasluženi mir sa svojim detetom. Aleksej je najvoljenije i srećno dete, ljubav mu se pruža non stop, u centru pažnje je u mojoj porodici - ispričala nam je Gagićeva koja je rešila da stavi tačku na ovu priču.

Izvor: Kurir
Foto: gagic_marina/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.