OČEVO POREKLO JE IZ SRBIJE, OVDE SE OSEĆAM KAO KOD KUĆE: Đanluka Vaki otkrio nepoznate detalje iz svog života (VIDEO)

Italijanski plejboj i milioner, Đanluka Vaki posetio je Beograd drugi put kako bi se revakcinisao, a tom prilikom je otkrio da ima srpske korene.

Naime, on i njegova supruga Šeron razgovarali su sa voditeljem Ognjenom Amidžićem odmah nakon revakcinacije, a snimak je prikazan u sinoćnoj emisiji "Amidži šou".

- Beograd nam je jako blizu, ja sam ovde poznat i volim Srbiju. Iz familije su mi govorili da je očevo poreklo iz Srbije, i Šeron je kao američki državljanin imala pravo da traži vakcinu. Ovde smo našli, Srbija nas je sjajno ugostila, ovde se osećam kao kod kuće. Dok je ovde bila Jugoslavija, 1992. godine, dolazio sam sa ocem brodom ovde. Živeti život najbolje, ne ugrožavati druge, to je moj stil života. Ne postoji pravilo za pravljanje novca, ima neka energija. Ima stvar koju mrzim, nema ništa gore od slanja lažne poruke ljudima. Ja se ne plašim da prikazujem kvalitet svog života, nemam šta da krijem - rekao je Vaki u "Amidži šou".

Vest o njegovoj vakcinaciji u Beogradu odjeknula je u italijanskim medijima, gde se suočio sa pojedinim kritikama.

- Kritikovan sam od strane nekih površnih novinara, da kažemo. I jedan od njih, u Italiji, jer sam došao ovde da se vakcinišem... I, uglavnom, ne odgovaram na provokacije, osim kada su jako inteligentne ili jako glupe. U ovom slučaju je bila toliko glupa, da sam morao da reagujem. Bila je toliko glupa da sam završio svoj odgovor sa: "Hvala Bože što imamo vakcinu. Nažalost, moraćemo dugo da čekamo na vakcinu protiv gluposti i neznanja" - objasnio je Đanluka, koji je iskazao i divljenje prema nekadašnjem fudbaleru Siniši Mihajloviću.

- On mi je dragi prijatelj. Poštujem ga mnogo zbog svega što je uradio. Čak i skoro, boreći se protiv onog što mu se desilo i što je pobedio, možda najtežu bitku svog života.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: gianlucavacchi/Instagram

Pogledajte još