ZADRUGARI OSULI PALJBU PO REPERU: Nenad Aleksić Ša zvanično se razveo i potpisao da će platiti Tarinu kaznu od 50.000 evra (VIDEO)

Nenad Aleksić Ša otišao je kod Drveta mudrosti gde se požalio da mu nedostaje Tara Simov, kao i da mu dosta zadrugara govori protiv Tare, ali on ne dozvoljava da mu promene mišljenje.

Nakon što je Đa prevario suprugu sa Tarom u Zadruzi, Ivana mu je poslala papire za razvod braka, a Drvo mudrosti mu je sa saopštilo da je zvanočno slobodan, tačnije razveden.

- E ovako, želim da ti čestitam, od juče si zvanično razveden! - reklo je Drvo.

- Stvarno? Znači, to je to? Od juče nisam više u braku?! Hvala na obaveštenju, to je to - rekao je reper, koji je nakon Tarine diskvalifikacije zbog agresivnog ponašanja ranije izjavio da je spreman da plati njenu kaznu od 50.000 evra.

- Nenade, pričao si o tome da želiš da snosiš odgovornost Tarine diskvalifikacije, da li još uvek ostaješ pri toj odluci? - upitalo ga je Drvo sada.

- Naredno da sam pri toj odluci, voleo bih da pričam o tome, ako dobijem šansu, bilo bi super! Ja stojim iza svojih reči uvek - rekao je Ša.

- Rekao si da ti treba papir da ćeš snositi Tarinu kaznu, papir ćeš sada dobiti, ukoliko želiš potpiši ga? - izjavilo je Drvo.

- Dobro, to je to, samo da pročitam, gde je ovo, šta i kako - ispričao je Nenad.

Nakon što je pročitao papir, Ša je potpisao ugovor u kom govori da će platiti Tarinu kaznu zbog diskvalifikacije sa osmehom na licu.

- Sada slobodno mogu da kažem živela ljubav - reklo je Drvo.

- Ja stojim iza svojih reči, neka misle ljudi da sam lud, ne mogu protiv sebe i to je to - rekao je reper.

Niko od zadrugara nije mogao da veruje šta je upravo reper uradio!

- Sve ove patnje koje su bile prethodnih meseci su tek tako otišle! 50.000 evra, to je stan jedan ovde! Ponašaš se kao da si joj dao za hleba, stan, dao si za budalaštine, tako ispada! Ti si sada veseo kao da si nekog nahranio - rekla je Jelena.

Izvor: Mondo.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.