SKINUO SAM JOJ OGROMAN TERET: Nenad Aleksić Ša otkrio da se ne kaje zbog plaćanja duga Tare Simov (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" u Beloj kući na imanju u Šimanovcima voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje za Nenada Aleksića Ša.

- Jesi se pokajao što si Tari platio dug? - rekao je Milan.

- Nisam niti jedne sekunde, niti ću ikada. To je ono što sam svesno uradio, i žao mi je što ljudi misle da sam lud - rekao je Ša.

- Mislio sam da će prvo popričati sa njom, ali nije - rekao je Fran Pujas.

- Kupio si Taru za pedeset soma, šta ćeš ako se ne uda za tebe? - glasilo je pitanje.

- I pre toga sam dokazao ljubav, boksujem se sa ljudima svaki dan. Odjednom svi skaču, ako je neko dokazao, ja sam dokazao da je volim, pa i nisam kupio nekoga, samo sam skinuo njoj ogroman teret, da može mirnije da spava - odgovorio je Ša.

- Je l' te vređa kad Nadica kaže da ti za lovu, a Čorba za džabe? - rekao je voditelj.

- Mnogo je nisko, ali navikao sam da ona nisko udara - rekao je Ša.

- Rekla sam Čorbi tu, to je surova istina, nije nisko, ja ponavljam dela tvoje devojke. Neka njače - rekla je Nadica Zeljković.

- Konkretno misle na odnos njihov, ali tu postoje neke stvari koje smo Aleks i ja pričali. Meni je ona rekla na koji način je nju upoznala, u kom društvu... Pričala je priče iz izlazaka, ona je pijana uletela u kola, Aleks je ušla da ne bude sama, a onda je podigla nogu na haubu... - pričao je Marko Đedović.

- Mene zabole ku*ac za bilo čiju prošlost, za bilo koju devojku, i stojim pri tome. Nervira me dok je Tara bila tu, svi ste ćutali - rekao je Ša.

- Tara i ja kad smo došle, posvađale smo se, taj dečko mi je rekao da je ona bila sa njim. Da sam htela bilo šta da kažem, Marko mi ne bi dozvolio - rekla je Aleksandra Nikolić.

- Meni ove priče nisu strane, ja znam u kakvom je stanju bila Tara, u čijem je stanu bila - govorila je Mina Vrbaški.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još