UDRUŽENO SA RETROGRADNIM MERKUROM I NEPTUNOM: Današnje pomračenje Sunca promeniće život četiri znaka horoskopa

Na koga će najviše uticati pomračenje Sunca? Pomračenje Sunca se dešava 10.6.2021 u 12:52 časova (podne) na 19. Stepenu Blizanca? Ovo pomračenje je udruženo sa retrogradnim Mekurom a tu im društvo pravi i Neptun. To predstavlja laži, obmane, lažna uverenja...

Pošto je Merkur planeta komunikacije vlada Blizancima, a Merkur su reči koji je u napetom aspektu sa Neptunom savet bi bio samo tiho i lagano bez preteranih reči. Povucite se u sebe i popričajte sami sa sobom. Pokušajte da vidite ko ste vi kada ste doslovno sami sa sobom. Bez prijatelja, partnera, porodice, drugih ljudi... Tišina može biti jako jako glasna.

Znakovi koji će biti "prozvani" za ovo pomaračenje Sunca su: Blizanci, Strelčevi, Device i Ribe.

Blizanci

Vama ovo pomarčenje može doneti potpunu promenu svesti, odnosa, način razmišljanja i promenu u načinu komunikacije kao i promenu u načinu prihvatanja stvari oko vas. Bilo bi poželjno da nikako ne ulazite u oštriju komunikaciju sa šefovima, kolegama i prijateljima.

Strelac

Vama se ovo pomračenje dešava u polju partnersko emotivnih odnosa kao i poslovnih odnosa. Otvorite sve čakre kada su odnosi u pitanju. Određeni Strelčevi će promeniti odnos u partnerskim, bračnim i porodičnim odnosima. Oni koji su slobodni mogu da upoznaju ljubav preko posla čak i da uđu u poslovnu kombinaciju.

Devica

Vama se ovo pomračenje dešava u polju poslovnih odnosa. Biće velikih konflikta sa nadređenim, osobama od autoriteta i kolegama. To nemojte da shvatite tragično! Naprotiv, iskoristite kao šansu koju vam univerzum šalje i zajašite taj talas koji se zove promena radnog mesta. Imajte veru u sebe i bićete nagrađeni!

Ribe

Vama se ovo pomračenje dešava u polju porodice. Mnoge Ribe će prodavati ličnu nekretninu, kupovati novu samim tim imaće i preseljenje. Neke će čak promeniti grad ili državu. Biće sukoba sa porodicom ali se to ne odnosi na vašu ličnu ljubavnu vezu ili brak.

Izvor: Magazin.novosti.rs/Mlečni put
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.