UNUKE NAS DRŽE U ŽIVOTU: Deset godina od smrti Darka Radovanovića, roditelji pevača otvorili dušu

Proteklo je deset godina od saobraćajne nesreće kod Ostružnice u kojoj su poginuli pevač Darko Radovanović i njegov menadžer Aleksandar Milošević.

Darkovi roditelji Vidoje i Stana Radovanović u Obrenovcu, svakog dana se sete svog deteta. Oni su se u razgovoru sa novinarima prisetili detalja pogibije svog sina.

- Suprug i ja smo baš bolesni, ali smognemo snage nekako da na taj dan posetimo njegov grob. To nam jedino ostaje dok možemo da funkcionišemo - rekla je na početku razgovora Darkova neutešna majka.

Darkov otac je potresnim rečima opisao kako se osećaju deset godina nakon tragičnog gubitka.

- Nikako, šta da kažem. Onako kako mora. Neočekivano, još sam na spisku živih. Nisam verovao da mogu pregurati ni nedelju dana kada nas je Darko napustio, a evo prođe 10 godina. Drže nas u životu naše unuke, i to nam mnogo znači. Posebno kad vidim Laru. Išli smo godinama svake subote, ali više nisam u mogućnosti da idem stalno zbog zdravlja. Sad se vidimo četiri-pet puta godišnje i redovno preko video-poziva. Moramo živeti, nema nam druge. Stalno sanjam sina, svako drugo-treće veče, bili smo jako vezani. Bio je izvanredan sin, otac i suprug. Svi su ga voleli.

- Mnogo mi je teško, posebno za praznike i kad vidim i čujem neku njegovu pesmu. Bude mi drago, ali i teško, pa se isplačem i iskukam - dodala je Darkova majka, koja je progovorila i o udovici pokojnog pevača:

- Maja ima oscilacije u raspoloženju, to je normalno. Ona je divna žena. Rekla nam je da se nikad više neće udavati. Mnogo je propatila.

Darkovi neutešni roditelji otkrili su da im se od njegovih kolega javljaju samo Ivana Selakov, Slađa Alegro i Panta iz Mega miks benda.

Izvor: Srbijadanas.com/Kurir.rs
Foto: Darko Radovanovic-Printscreen/Youtube

Pogledajte još