DOVELA GA DO LUDILA: Nenad Aleksić Ša pobesneo zbog izjava bivše devojke Jelene Batos (VIDEO)

U radio emisiju "Delegati" na imanju u Šimanovcima Jelena Batos bila je gošća Lepog Miće i govorila je o svom bivšem momku Nenadu Aleksića Ša.

- Ša te je napu*io na vratima malo pre - rekao je Filip Car.

- Da, jel si video? Lepo ga pitam jel mu treba pomoć, on kaže ostavi me na miru. Izgleda da on ne želi pomoć ni oko pesme. Što se tiče nastupa ja prljam, on čisti. Nisam došla da postanem pevač, ali ko zna - pričala je Jelena.

- Da li ste slušali šta sam rekla kad sam došla? Uspavali ste se i došla sam da vas razbudim! - rekla je Jelena.

- Pre nego što sam ušla u "Zadrugu" rekla sam da se najviše plašim Miće i njegovih psovki. Obožavam kako on menja tebe i zna kako da kaže šta i kako u pravo vreme - nastavila je Jelena.

- Ima li Nenadu spasa? - pitao je Mića.

- Ti si na svakoj strani koja ima sukob sa Nenadom. Došla si ga spasiš ali si ga masakrirala, još je u većem kanalu. Kad si došla bio je u jarku, sad je pao sa litice - pričao je Filip.

- Kad sam ušla rekla sam da sam došla da ga pokažem u drugom svetlu i pozitivne strane. Vidite da ima smisla za humor, on dobro zna šta ja radim. On zna da se ja dosta šalim sa njim i čita između redova. Kad pričamo sami on je drugačiji - objašnjavala je Jelena, a onda je Ša opao u emisiju.

- Bio sam raspoložen dok ova devojka nije došla. Izluđuje me! Poremetila mi je mozak, ne znam šta ste je doveli?! Jednom smo samo pričali - vrištao je Ša.

- Nenade, polako - ubacivala se Jelena.

- Molim vas izbacite je! Vodi je! Ne znam zašto je došla? Šta će ovde? Us*rava mi se u mozak! Kanali me! Idi li ću ja otići - urlao je reper.

- Rekla sam da sam došla da se Nadica odmori! Tobogan je pokisao - podbadala je Jelena.

- Zna on dobro šta radi! Nervira ga, a ubaciće to u pesmu - rekla je Jelena.

- Ti ne možeš da priđeš toj devojci, ti nisi ni nalik njoj! Što se tiče drugih stvari ja sma birao pesmu jer ona neće ništa da radi! Hteo sam da nastupam sa Franom - svađao se Ša.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još